Alle blog-berichten (151)

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT SHEFQET AVDUSH EMINI DAVIDOVC ARTIST

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT SHEFQET AVDUSH EMINI

Nga: Faruk Tasholli

Vetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë në tri qendra botërore të artit, pa llogaritur pjesën tjetër të ekspozitave të mëparshme.

Piktori kosovar me qëndrim në Holandë, Shefqet Avdush Emini, tashmë është bërë një krijues…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 11 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI , PIKTORI SHQIPTAR NGA KOSOVA , LNPSHA "PEGASI" ALBANIA18-11-2014…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 11 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Shefet Avdush Emini - Oil painting 2008

Albanian portrait


Oil painting on canvas 50x40 Year 2008 Price: € 1500.00…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 11 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - UNE JAM VETEM AMBICIOZ NE PLANIN E KRIJIMIT

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

Alkimia pikturale

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - KREATIVITETI MBRENDA LABIRINTIT

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

Artistet tan neper bote: Shefqet Avdush Emini

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Piktori Shefqet Avdush Emini merr pjes ne dy ekspozita kolektive

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Nga Kosova ne atedheun e Rembrandit

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Review: Artist Shefqet Avdush Emini

ر الأخ بار

ال رئ ي س ية . 1

ف نون . 2

ال هول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب 01 آلاف ي ورو . 3

آلاف 10 الهول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب

ي ورو

ي ا سر ج ع ي صة

18:52 -ال ثلاث اء، 5 ماي و 5102

ةدهاشم 949

ل و شاهدت إي م ني وهو ي ر سم، ل ن ت ش عر مط ل قا أن ش ي ئا س يخرج من

هذا ال ف…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 4 April 2017 op 2.30 — Geen reacties

NE DAVIDOVC : ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Shefqetemini

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !

Nu dojn askend perveq vetvetes !

Egoizmi kishte kaluar…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 17 Januari 2017 op 2.00 — Geen reacties

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !

Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !

Jam
ë mirënjohës pë…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 Januari 2017 op 17.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini Guest teacher at the master class academy

Masterclass Shefqet Avdush Emini

Abstract/figuratief/expressionisme


Toelichting


Atelier Filarski is organisator van de masterclass …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Faruk Tasholli : PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI INTERNATCIONAL ARTIST PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË ARTIT 2014

 

Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal

PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Biography: Shefet Avdush Emini

INTERNATIONAL ARTIST

Biography:

https://www.shefqetavdushemini.levelofart.com/

http://www.shefqet.exto.nl/

Shefqet Avdush Emini, an internationally recognized…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 1 December 2016 op 4.00 — Geen reacties

MASTERCLASS SCHILDEREN VAN SHEFQET AVDUSH EMINI 21 november 2016

Toegevoegd door Shefqet op 31 Oktober 2016 op 3.00 — Geen reacties

INTERNATIONAL,DAVIDOVC ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI MY PAINTINGS

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 5.00 — Geen reacties

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PERGJEGJEJA ESHTE E KJART : ATYRE JU MUNGON TALENIT DHE NERVI KSIJUES !!!

KESHTU QE NUK JAN NE VETEDIJE SE OPINJONI E SHEF REALITETIN DHE ATA KNAQEN ME TE DUKE MENDUAR SE PO BEJN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 0.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST

2017

2017…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 9 September 2016 op 3.30 — Geen reacties

Artist Biography: Shefqet Avdush Emini

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 30 Augustus 2016 op 11.00 — Geen reacties

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2019   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden