De blog van Shefqet (103)

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !

Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !

Jam
ë mirënjohës pë…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 Januari 2017 op 17.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini Guest teacher at the master class academy

Masterclass Shefqet Avdush Emini

Abstract/figuratief/expressionisme


Toelichting


Atelier Filarski is organisator van de masterclass …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Faruk Tasholli : PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI INTERNATCIONAL ARTIST PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË ARTIT 2014

 

Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal

PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Biography: Shefet Avdush Emini

INTERNATIONAL ARTIST

Biography:

https://www.shefqetavdushemini.levelofart.com/

http://www.shefqet.exto.nl/

Shefqet Avdush Emini, an internationally recognized…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 1 December 2016 op 4.00 — Geen reacties

MASTERCLASS SCHILDEREN VAN SHEFQET AVDUSH EMINI 21 november 2016

Toegevoegd door Shefqet op 31 Oktober 2016 op 3.00 — Geen reacties

INTERNATIONAL,DAVIDOVC ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI MY PAINTINGS

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 5.00 — Geen reacties

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PERGJEGJEJA ESHTE E KJART : ATYRE JU MUNGON TALENIT DHE NERVI KSIJUES !!!

KESHTU QE NUK JAN NE VETEDIJE SE OPINJONI E SHEF REALITETIN DHE ATA KNAQEN ME TE DUKE MENDUAR SE PO BEJN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 0.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST

2017

2017…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 9 September 2016 op 3.30 — Geen reacties

Artist Biography: Shefqet Avdush Emini

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 30 Augustus 2016 op 11.00 — Geen reacties

Review from Patimat Guseynova Sharuhanova artist. Russia, Dagestan 21-3-2015

This review is translate with google

Is not the creator who is able to give life ....…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 25 Maart 2015 op 10.30 — Geen reacties

Kristaq Shabani: Sipar i madh i artit të pikturimit

18-11-2014…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 19 November 2014 op 9.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini Videos

 

Symposium in Istanbul, Turkey…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 17 November 2014 op 15.30 — Geen reacties

Artist: Shefqet Avdush Emini: Here you can see more

Interlnational Artist

Russia 2013

Konya, Turkey…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 8 November 2014 op 3.30 — Geen reacties

Kristaq Shabani INFORMIM I PRESIDENCES SE LNPSHA "PEGASI” ALBANIA 2014

 

Kristaq Shabani

13 August· …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 19 Augustus 2014 op 8.00 — Geen reacties

Faruk Tasholli : PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË ARTIT

 

Bota Sot 2012

Nga Kosova në atdheun e Rembrandit, e prej aty, në galeritë më me nam të botës

Faruk Tasholli

Intervistë me artistin Shefqet Avdush Emini…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 12 Augustus 2014 op 4.00 — Geen reacties

Review Erjola Azizolli 2013

                                                                                                                                                                                                                                                                                 

    …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 5 Mei 2014 op 2.00 — Geen reacties

Masterclass: Op zondag 23 februari 2014

Masterclass

Op zondag 23 februari 2014 geef ik masterclass schilderen.

Tijd 09.00 tot 16.00uur

Locatie Arnhem (het adres volgt later nog)

Prijs € 100, incl. lunch.

Je brengt je eigen materiaal mee, papier, acryl en…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 December 2013 op 2.30 — Geen reacties

FARUK TASHOLLI:PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT SHEFQET AVDUSH EMINI

 

Oct 22, 2013

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT

Nga Faruk TasholliVetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 26 Oktober 2013 op 21.30 — Geen reacties

Marian Filarski 2012 about Shefqet Avdush Emini

Maste…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 17 Februari 2012 op 23.30 — Geen reacties

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden