Ik wilde reageren over een geschilderde (zelf)portret van Hermanus maar kan het nergens vinden.

Heeft Hermanus zijn discussie weggehaald?
en waarom?

Weergaven: 119

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Geen idee.................
Helene,
het lijkt er op dat er meer discussies verdwenen zijn.
Ik mis ook een paar discussies van Dirk. Staatchi geloof ik en nog een. Ik weet even niet hoe dat kan aangezien het management ZEKER niks gewist heeft. Het kan zijn wat problemen bij de host wat ik even ga navragen..........Ik weet wel dat de host moenteel bezig is het forum te verbeteren......
We komen er nog op terug.
Groet.....
Het lijkt er op dat Dirk en Hermanus hun zelfgestarte discussies weggehaald hebben. Dat schijnt te kunnen als je een discussie geopend hebt. We gaan dat even bekijken en trachten die mogelijkheid te elimineren........want dat is niet echt de bedoeling lijkt ons............Dirk en Hermanus hebben jullie een of enkele van je zelf gestarte discussies gewist?
inderdaad, in mijn gestart bericht ( 1ste bericht hierop) zie ik de mogelijkheid om mijn discussie te bewerken, sluiten of wissen.
ik heb gemerkt dat kunst en kwaliteit ook verdwenen is
dit vind ik niet leuk .. jammer
Vind je dat goed dat dat kan??????? Het lijkt ons van niet. Eenmaal een discussie gestart betekend eigendom van ons allemaal......... Ondertussen gaan we kijken om die mogelijkheid weg te nemen....als het tenminste kan binnen dit systeem...
Zo te zien heeft Dirk al zijn gestarte discussies weggehaald en een x aantal berichten van hem bij andere discussies. Erg jammer!! Maar goed we gaan kijken of we dit onmogelijk kunnen gaan maken dat leden hun zelf gestarte discussies kunnen wissen. Wel kinderachtig eigenlijk!
een discussie zonder reden wissen vind ik helemaal niet goed..
op deze manier neem je andere forumleden in de maling..
als iemand een reden heeft om zijn/haar discussie te wissen, dan moet het kunnen door de management.

blijf maar zoeken, misschien vind je wel iets om die mogelijkheid te veranderen.
Helemaal mee eens. Overigens zijn we in princype helemaal tegen modereren en ik dacht ook Dirk.... Misschien iemand anders met een wat steviger gestel die de kwaliteits discussie wil / durft te starten? :)
Dirk heel zwak van je!!

Voor alle deelenemers dan even het volgende bericht.

Wissen van je zelfgestarte discussie is van nu af aan verboden.

De volgende mededeling wordt zichtbaar als je toch je discussie wil verwijderen.

"Het wissen van je discussie zonder vooroverleg met het HNKF management kan leiden tot het elimineren van je HNKF lidmaatschap!Alleen je discussie verwijderen na overleg en goedkeuring van het management. Mail naar registratie@hnkf.org voor overleg. Het zonder toestemming verwijderen van je discussie kan bestraft worden met het direct elmineren van je lidmaatschap."
Bij het starten van een discussie verschijnt vanaf nu het volgende bericht:

"Het starten van een discussie betekent dat de discussie eigendom wordt van HNKF."
Ja Frida heb je helemaal gelijk in. Maar de website waar we gebruik van maken bestaat uit modules en we zijn afhankelijk van een host. We hebben deze vraag uitgezet bij de host en hopen snel antwoord te krijgen. Dit is even een voorlopige oplosssing. Misschien moeten we het even wat aardiger formuleren. ;). Tis wel een beetje zuur als we het zo teruglezen.;) heb je een betere formulering wat ook duidelijk is?

Overigens het is nu zomer aan het worden en in de afgelopen jaren werd het forum behoorlijk rustiger in deze tijd om in het najaaar weer drukker te worden.

Heb er nu dit van gemaakt:

Gaarne geen discussie wissen zonder vooroverleg met het HNKF management.

Alleen je discussie verwijderen na overleg en goedkeuring van het management. Mail naar registratie@hnkf.org voor overleg. Het zonder toestemming verwijderen van je discussie kan concequenties hebben voor je lidmaatschap.

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden