nu Dirk door het management van het forum verwijderd is (hij manipuleerde de discussies door onderwerpen te veranderen en (delen van) zijn bijdragen te verwijderen is de informatie van het management) is er een nieuwe situatie ontstaan op dit forum. Het is het eerste lid dat verwijderd werd op het nieuwe forum van HNKF en het is niet iets waarop we trots hoeven zijn. Regels zijn echter regels en het beinvloeden van de discussie is in die zin laakbaar, dat anderen geen (verdere) behoefte meer hebben om aan dit soort onzinnige 'spelletjes' mee te doen.
Ik ben dan ook reuze benieuwd, of het 'vertrek' van Dirk verandering brengt in de situatie.
Het is een goede zaak, dat deelnemende kunstenaars ook hun werk hier kunnen exposeren, maar dit mag niet de enige reden tot deelname worden aan HNKF.
Dit soort 'leden' (en hier bewust tussen aanhalingstekens) kunnen we missen als kiespijn en kunnen dan ook beter op het forum van de minne mannetjes blijven tussen de andere mutsen. (Ik begrijp nog altijd niet, overigens, dat zichzelf respecterende kunstenaars hun werk tussen de werken van haakwerkjesmutsen en punnikende kunstkutten wil vertonen daar de kwaliteit op de site van de minne mannetjes met de maand slechter wordt. Je moet toch, als kunstenaar, al echt honger hebben als je, met plaatsing daar, hoopt, enig (financieel) voordeel te halen. Uiteraard word je over een kam geschoren met de hobbyisten die daar hun kunstjes tonen)
Kortom, ik ben benieuwd of zich hier nieuwe, interessante of betere discussies ontwikkelen na dit voorval.....

Weergaven: 172

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

ik kreeg bericht dat die klier (dirk) werd gebannen, en dacht eerst : "dat werd tijd, mss is er nog hoop".
maar sorry hoor wally, zoals jij de concurrentie (?) hier op n hopeloos kinderlijke, verzuurde manier zit af te zeiken... kweet ook wel dat exto niet altijd even hoogstaand van kwaliteit is, maar niettemin zijn er een handvol mensen wiens aanwezigheid ik daar zeer op prijs stel (oa kobe, die t hier terecht voor bekeken hield) en van wie ik elke keer weer iets kan bijleren. Dat zal hier, tussen de elite van de nederlandstalige kunstenaars, nog niet zo snel gebeuren (jammer genoeg).De kunstkutten bij exto neem ik er met plezier bij, hier moet je ook de over t paard getilde kwastklojo's bijnemen.
. Zoals Ans hierboven ook onrechtstreeks aanhaald, wordt t mss tijd om die nulmeridiaan uit je reet te halen, es id spiegel te kijken doorheen je tranen, en beseffen dat je t enkel en alleen aan jezelf te danken hebt ...
Stuur me maar opnieuw een berichtje als je denkt dat ik hier toch iets kan opsteken.
hé, toch al 1 serieuze verbetering: kobe is back in town !
Das goed nieuws
Je zou eens moeten vragen wat WERKELIJK de reden was.
Ik ben geband, nadat ik aankondigde dat ik een eigen forum IN het forum zou starten via de toen net ingevoerde mogelijkheid om te bloggen.
Er zou vrijheid van meningsuiting komen op mijn blog en dat was reden voor een van de minne mannetjes om mij te verbannen.
Da's dan ook direct de reden van het feit dat ik die klootzakken de 'minne mannetjes' noem. Dus ook hier gaan ze weer voor de leugen....!
heeee droplul, jij zou de laatste zijn die ik een berichtje zou sturen als ik het hier voor het zeggen zou hebben. Nu net JIJ kunt beter op het forum van de minne mannetjes blijven en hier je onnozel gekwek niet laten horen.
Allereerst ken je de reden van mijn verbanning niet eens en van die hobbyclub daar kun jij nog veeeeeel leren. Zogauw je kwaliteit op nivo is en je op een normale (en Nederlandse) manier kunt communiceren zou je weer eens terug kunnen komen.

Kobe stuurde ik gisteren een mail en hij zal hier weer meedoe aan de discussies. Dat zal ongetwijfeld een reden zijn dat zo'n etterbak als jij, tot aan zijn middel in het gat van Kobe gekropen, ook wel weer zult opdagen hier.
Jouw kunst is het n.l. om mensen in hun gat te klimmen. Andere kunsten beheers jij nauwelijks....
Goh.....tja.....ik stuurde hem een e-mail.....
Nu nog de verbetering dat JIJ wegblijft hier....We willen wel niveau.
Wally, , ik vind dat je moet weten wat er gezegd is op exto omdat je dat zelf niet kunt lezen. Jammer dat je daar niet kunt zeggen wat de reden was.
dat gaat meestal zo, Ans, en zo'n strontkonijnen als een Coppez trappen in de manipulaties van zo'n min mannetje en slikken dat voor zoete koek. Zeker ook omdat ze DAAR voor vol aangezien worden en zich kunstenaartje mogen noemen. Maar ja, da's het gevaar van internet en de macht van de beheerders c.q. de eigenaren van zo'n site.
Ook Dirk heeft HIER geen weerwoord en we moeten maar aannemen dat zijn verwijdering te wijten is aan het feit dat hij dingen deed die niet in de haak zijn en niet omdat hij zo'n 'klier' is zoals dezelfde Coppez hem noemt....Ik denk dat jij wel beter weet, niet..? Bedankt voor je informatie.
Wij weten wel beter, het was niet mijn grootste vriend, maar dat zou nooit de reden zijn waarom hij weg is.
hahaha... wat een ongelooflijk voorspelbare reactie :)
veel meer kun je ook niet verwachten van een circusattractie :lol:
waarom zou ik wegblijven ? 't enige dat hier van belang is, is het afzeikniveau, en dat is ook het enige waar jij een ster in bent. ik zou de moeite kunnen doen om je mening over mijn oudere werk te citeren, maar oa het feit dat jij het goed vond was voor mij 1 vd redenen om iets totaal anders te doen.
en van mijn relatie met kobe weet jij helemaal niets, je zou er trouwens niks van snappen ook.
....'het feit dat jij het goed vond was voor mij 1 vd redenen om iets totaal anders te doen...'
precies, dat is van zo'n kontenlikker ook wel te verwachten...
Wat een sterk karakter, wat een vasthoudendheid, wat een droplul.

Overigens alleen al het feit dat jij de site van de minne mannetjes de 'concurrentie' noemt, geeft al aan dat jij op HNKF niets, maar dan ook helemaal niets te zoeken hebt.

Ik ga dan ook verder niet op zo'n worm als jij reageren. Doe gewoon je ding, ben er tevreden mee, vindt het goed (want je bent een van de enigen die dat vindt), laat het aan vrienden en bekenden zien (die dan ook zullen zeggen dat je een echte kunstenaar bent) en laat je vooral vieren door de mutsen op de site van de minne mannetjes.
Even ter aanvulling. De druppel was het feit dat hij behalve zijn eigen reacties ook nog eens het onderwerp veranderde terwijl een discussie aan de gang was.
Als je dat doet dan ben je echt bezig willens en wetens een discussie te schaden.

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden