nu Dirk door het management van het forum verwijderd is (hij manipuleerde de discussies door onderwerpen te veranderen en (delen van) zijn bijdragen te verwijderen is de informatie van het management) is er een nieuwe situatie ontstaan op dit forum. Het is het eerste lid dat verwijderd werd op het nieuwe forum van HNKF en het is niet iets waarop we trots hoeven zijn. Regels zijn echter regels en het beinvloeden van de discussie is in die zin laakbaar, dat anderen geen (verdere) behoefte meer hebben om aan dit soort onzinnige 'spelletjes' mee te doen.
Ik ben dan ook reuze benieuwd, of het 'vertrek' van Dirk verandering brengt in de situatie.
Het is een goede zaak, dat deelnemende kunstenaars ook hun werk hier kunnen exposeren, maar dit mag niet de enige reden tot deelname worden aan HNKF.
Dit soort 'leden' (en hier bewust tussen aanhalingstekens) kunnen we missen als kiespijn en kunnen dan ook beter op het forum van de minne mannetjes blijven tussen de andere mutsen. (Ik begrijp nog altijd niet, overigens, dat zichzelf respecterende kunstenaars hun werk tussen de werken van haakwerkjesmutsen en punnikende kunstkutten wil vertonen daar de kwaliteit op de site van de minne mannetjes met de maand slechter wordt. Je moet toch, als kunstenaar, al echt honger hebben als je, met plaatsing daar, hoopt, enig (financieel) voordeel te halen. Uiteraard word je over een kam geschoren met de hobbyisten die daar hun kunstjes tonen)
Kortom, ik ben benieuwd of zich hier nieuwe, interessante of betere discussies ontwikkelen na dit voorval.....

Weergaven: 172

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Ik vind het eerlijk gezegd kul dat Dirk er af is gegooid.
tja, er is ooit beweerd hier, dat er niet geballoteerd zou worden behalve als iets tegen de wet zou zijn. Er is echter ook ooit gezegd hier, en nog niet zolang geleden, dat het niet geaccepteerd zou worden als discussies verstiert en verziekt zouden worden door delen daaruit weg te halen. Ik ken diverse voorbeelden daarvan en bij een van die voorbeelden werd bijvoorbeeld die pedofiele indiaan NIET verwijderd.
Dat Dirk nu wel verwijderd is, is de keuze van Aron, hij managed de zaak en dus kun je dat accepteren (in de hoop dat alles beter wordt) of je kunt kiezen voor de minne mannetjes met hun dictatoriale manier van modereren.

Die gaan zelfs zover, dat ik een site op exto (bijvoorbeeld van Leone Holzhaus, van jou, van Iet en anderen waarin ik geinteresseerd was en ben, niet meer kan bezoeken vanaf mijn eigen IP-adres. Ook mensen die zich door hen laten providen worden dus gewoon genaaid, want ZIJ bepalen wie er naar hun speeltje mag kijken.
DAAR hoor ik niemand over, ook jou niet Ton...!
Bij discussies met Dirk ging het behoorlijk fel maar vaak was er mede door de geprikkeldheid hier en de en de vragen die Dirk af en toe stelde daar meer diepgang in zo'n discussie dan wat je gemiddeld zoal tegenkomt op het internet.

Zo vind ik het ook jammer dat bijv Kobe weg is.

Ik zal het eens op het extoforum gooien wat er is met jouw ip adres.
Ik ben dat volledig met je eens dat het hier vaak aan diepgang schort.
Dat Kobe vertrok had alles te maken met Dirk, die blijkbaar niet samen door een forumdeur konden. Ik zal de, vaak scherpe, opmerkingen van Dirk ongetwijfeld gaan missen als hier niet wat fanatieker gediscussieerd gaat worden.
Blijft dat er m.i. maar EEN regel was aangegeven door het management, het is verboden discussies te beinvloeden door eigen bijdragen weg te halen en nu net daar liet Dirk zich op pakken. Stom hoor...
Overigens gingen de discussie van Dirk altijd tussen dezelfde mensen.
Collega's die hij niet moest tierde en beledigde hij gewoon buiten.
Mee eens, het ging hem m.i, helemaal niet om een serieuze discussie, puur uit de tent lokken was het. Als je hem dan weerwoord gaf en het kwam hem niet uit , dan was de boot aan.: Helene, Kristof, Kobe ,ik, zelfs Hermanus was aan de beurt en Wally, vergeet je zelf ook niet, alleen maar negatief en chagrijnig. Nee, wat de inhoud van zijn topics betreft, het had alleen maar tot doel weer een ingang tot griepen te creëren. Verzuurd ventje...
tja, volgens mij durfde hij mij niet zozeer aan te vallen.
Hij kent natuurlijk mijn reputatie... :) :) :)
Ja nou! die is ook niet mis!!
Inderdaad , over dat bannen van jou op exto, is eigenlijk ook te gek, zij maken dus uit wie je site op exto kan bekijken!! Vind ik behoorlijk dictatoriaal!
Moeten we inderdaad maar eens open gooien op exto.
Emwe Wijnaends en Martin Koetsier bijvoorbeeld, die wij momenteel bekijken, kan ik niet via mijn eigen computer bekijken. Ze hebben exto als provider en die minne mannetjes hebben mijn IP-adres afgeblokt.
Dus niet alleen de mensen die 'gewoon' een exto site hebben, zoals jij en Iet en vele anderen, maar ook de mensen die BETALEN voor de diensten die ze van de minnen mannetjes krijgen.
Je koopt dus iets en laat hun de domein naam registreren waarna ZIJ bepalen wie er mag kijken en wie niet....! Vreemd, niet??
Nou, er is een discussietje over jouw IPadres op dat andere forum Wally.:)
Een en al gezeik.
natuurlijk gezeik, ik kan het me al helemaal voorstellen.
Zou zelfs kunnen raden wie er allemaal met commentaar komt.
Maar het is helemaal zoals ik geschreven heb hier.
Zij registreren jouw domeinnaam, daarvoor betaal je hun geld, en desalniettemin bepalen zij dan wie er naar je site mag kijken.
Wally jij hebt de exclusiviteit om als enige gebandt te zijn , van zowel het forum als ook de rest van exto lees ik zojuist, door verregaand en herhaaldelijk slecht gedrag en belediging naar exto leden .

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden