nu Dirk door het management van het forum verwijderd is (hij manipuleerde de discussies door onderwerpen te veranderen en (delen van) zijn bijdragen te verwijderen is de informatie van het management) is er een nieuwe situatie ontstaan op dit forum. Het is het eerste lid dat verwijderd werd op het nieuwe forum van HNKF en het is niet iets waarop we trots hoeven zijn. Regels zijn echter regels en het beinvloeden van de discussie is in die zin laakbaar, dat anderen geen (verdere) behoefte meer hebben om aan dit soort onzinnige 'spelletjes' mee te doen.
Ik ben dan ook reuze benieuwd, of het 'vertrek' van Dirk verandering brengt in de situatie.
Het is een goede zaak, dat deelnemende kunstenaars ook hun werk hier kunnen exposeren, maar dit mag niet de enige reden tot deelname worden aan HNKF.
Dit soort 'leden' (en hier bewust tussen aanhalingstekens) kunnen we missen als kiespijn en kunnen dan ook beter op het forum van de minne mannetjes blijven tussen de andere mutsen. (Ik begrijp nog altijd niet, overigens, dat zichzelf respecterende kunstenaars hun werk tussen de werken van haakwerkjesmutsen en punnikende kunstkutten wil vertonen daar de kwaliteit op de site van de minne mannetjes met de maand slechter wordt. Je moet toch, als kunstenaar, al echt honger hebben als je, met plaatsing daar, hoopt, enig (financieel) voordeel te halen. Uiteraard word je over een kam geschoren met de hobbyisten die daar hun kunstjes tonen)
Kortom, ik ben benieuwd of zich hier nieuwe, interessante of betere discussies ontwikkelen na dit voorval.....

Weergaven: 172

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

't ga je goed, Wally.
ik wens je hier nog veel plezier..., en veel geduld (als je begrijpt wat ik bedoel).
(en als je dan toch per sé die exto sites wil bezoeken, moet je maar een proxi-server installeren, dan kunnen 'de minne mannetjes' je ip-adres niet herkennen. Hoe je dat moet doen moet je maar zelf uitzoeken, ik neem aan dat je tijd genoeg hebt :D)
En nu ben ik weg.
Ja Ton das geen probleem hier zolang het niet richting smaad gaat zie in dit geval de laatste jurisprudentie http://www.telegraaf.nl/binnenland/1618451/__Afgeschermde_Hyves_ook... of het gericht proberen beschadegen van forum deelnemers. Tijdje terug is even de bezem gehaald door de scheldpartijen die hier meer schering dan inslag waren. De laatste tijd gaat het ietsje beter :)
Onderstaande link gaat over Internettrollen, interesant leesvoer, over werkelijke verruwing.

http://www.marketingfacts.nl/berichten/20080803_new_york_times_over...
als je het door jou gelinkte artikel zelf eens goed gelezen zou hebben, zou je kunnen vaststellen dat het hier gaat om anonieme querulanten waarvan het mailadres niet bekend is. Dat is hier niet aan de orde.
Jouw bijdrage hoort in deze discussie dan ook niet thuis en misschien kun je er een eigen discussie over aanmaken.
Meer een reactie op je taalgebruik, over rotte appels op forums gesproken! Je zou wat aan zelfreflectie kunnen doen!
dus, als ik het goed begrijp, reageer je als een kip zonder kop en ga je mensen voor rotte appel uitschelden op het moment dat iets je niet aanstaat. Overigens bepaal ikzelf wel aan welke reflectie ik wens te doen en wat mijn taalgebruik betreft; wat ik zeg is WEL duidelijk, waarbij ik het niet nodig heb om, zomaar, een niet terzake doende reactie in een discussie te gooien, alleen maar om een vervelend sfeertje te kweken. Want nu net DAT is trollengedrag, maar dat zul jij niet begrijpen...
Kijk denk dat jouw grootste probleem is dat je de splinter in andermans ogen wel ziet maar de balk in je eigen oog niet.
Een vervelend sfeertje kweken door iemand af te schilderen als minmannetje om daar mee je eigen frustraties te uiten is zeer sterk.
Vind je het heeeeeel erg, beste JB (tja, een naam heb je blijkbaar niet, je bent liever 'trol') als ik op je one liners verder niet meer ga reageren....?
Blijkbaar ben jij nog niet lang genoeg op de site van jouw minne mannetjes, om te weten waarover het daar toen handelde.
Verder heb ik over die site geeeeen frustraties, alleen een waarschuwend woord voor collega's die professioneel met hun werk aan de gang zijn. (neem aan dat jij je brood niet hoeft te verdienen met je glas en het best kunt permiteren om tussen de mutsen te staan?)

ps misschien nog een tip, Vraag eens aan 'oud-gedienden' op de site van de minne mannetjes, hoe zij terugdenken aan die tijd, de tijd dat jij nog dacht dat glas alleen voor ruiten bedacht was.
Doe dat wel in een prive mail, want als het minste mannetje jouw vraag ziet en zich 'aangevallen' voelt, gaat hij over op de welbekende tactiek, censuur...!

Ik wens je verder nog een heel goede en zonnige dag toe, en nog veel succes met je hobby....
Daartussen zit best goed en sterk werk.
Geweldig ! Hoe jij een conversatie van een negatief sausje voorziet. Ben 1 van de minnemannetjes, als het je mocht interesseren.
In zoverre geloof ik dat je je ban alleen aan jezelf hebt te wijten.

Mijn professionaliteit daar hoef jij je geen zorgen over te maken.
goh, dus jij heet Erwin of Bjorn...???
Waar komt dat JB dan vandaan?
Of heb jij de tent gekocht daar...???
Dat is toch wel interessant nieuws.
Maar mijn advies blijf....

Als jij daar inderdaad iets te vertellen hebt wordt het overigens tijd dat Aron jou van deze site dondert zou ik zeggen
Weet niet hoe je tot die constatering komt Wally, maar aangenaam de naam is Jacob. Je repliek toont wel je werkelijke aard. Eigenaardige reactie moet ik zeggen. Maar had ook niet meer niveau van je verwacht. Wel we zullen zien als dat een reden zou zijn om mij van dit forum te gooien?
Aron doet helemaal niks ;)
Overigens Wally ik snap niet waarom je je zo op wind over Exto? Kijk eens op die voorpagina van hun. Ik vind het er niet goed uit zien en bijna onmogelijk daar goed en prettig te zoeken naar goede kunst. Wat ik ook heel matig vind is dat het niveau van de kunstenaars die op de voorpagina komen zo ongelooflijk groot is waardoor je de vraag kan stellen wat een serieuze kunstenaar daar te zoeken heeft. Wat me ook opvalt is dat de kunstenaars die Exto sponsoren en diegene die betalen om met een foto op de voorpagina komen onder het gemiddelde niveau liggen. Exto wil mijn inziens verdienen aan kunstenaars die het "net niet" zijn en door te betalen meer in de picture willen komen.
Ik ben ook geband van dat forum en eigenlijk vind ik dat prima zo.

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden