nu Dirk door het management van het forum verwijderd is (hij manipuleerde de discussies door onderwerpen te veranderen en (delen van) zijn bijdragen te verwijderen is de informatie van het management) is er een nieuwe situatie ontstaan op dit forum. Het is het eerste lid dat verwijderd werd op het nieuwe forum van HNKF en het is niet iets waarop we trots hoeven zijn. Regels zijn echter regels en het beinvloeden van de discussie is in die zin laakbaar, dat anderen geen (verdere) behoefte meer hebben om aan dit soort onzinnige 'spelletjes' mee te doen.
Ik ben dan ook reuze benieuwd, of het 'vertrek' van Dirk verandering brengt in de situatie.
Het is een goede zaak, dat deelnemende kunstenaars ook hun werk hier kunnen exposeren, maar dit mag niet de enige reden tot deelname worden aan HNKF.
Dit soort 'leden' (en hier bewust tussen aanhalingstekens) kunnen we missen als kiespijn en kunnen dan ook beter op het forum van de minne mannetjes blijven tussen de andere mutsen. (Ik begrijp nog altijd niet, overigens, dat zichzelf respecterende kunstenaars hun werk tussen de werken van haakwerkjesmutsen en punnikende kunstkutten wil vertonen daar de kwaliteit op de site van de minne mannetjes met de maand slechter wordt. Je moet toch, als kunstenaar, al echt honger hebben als je, met plaatsing daar, hoopt, enig (financieel) voordeel te halen. Uiteraard word je over een kam geschoren met de hobbyisten die daar hun kunstjes tonen)
Kortom, ik ben benieuwd of zich hier nieuwe, interessante of betere discussies ontwikkelen na dit voorval.....

Weergaven: 172

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Ben 1 van de minnemannetjes

tja....het is dat je het zelf zegt....!
Overigens is je Nederlands ook al niet geweldig waarbij ik me afvraag wat mijn repliek met mijn ware aard te maken heeft in dit geval.
Mijn informatie (maar die is gedateert moet ik zeggen) dat de twee door mij genoemde minne mannetjes eigenaren zijn van die site.
Toen er sprake was dat een van beiden zou stoppen heb ik aangeboden de zaak van hen over te nemen. Het antwoord van die Bjorn heb ik nog in mijn mailbox.
Dus WAT weer je allemaal, wijsneus...?
Moet nog veel leren Wally, jij overigens ook.
Niets is perfect Aron, altijd ruimte voor verbetering.
is dirk verwijderd van hnkf?

waarom?

(jaja tis een geintje, ik heb het echt wel gelezen hoor, die 5 pagina's geleuter hierboven)

ik snap het, ik vind het ook niet kunnen, veranderen in de titel en zo, maar toch vind ik het niet oké, dit bannen. sjammer.

kon het niet met een waarschuwing? of met een technisch ingrijpen zodat titelveranderingen niet meer konden of zoiets? desnoods via zijn ip-adres? (sorry kantnielaten)
Hallo Iet,
Dit had die eerder gedaan ware het dan niet dat hij toen een complete discussie wiste. 1 waarschuwing was dus kennerlijk niet genoeg.
Nee voorlopig kunnen we niet de technische kant van het forum doen. Dat is het nadeel van dit module systeem.
Tis geen lagere school hier waar je er met een portie strafwerk van af kan......
Gr HNKF Management
zit je soms in het beheer van de site van de minne mannetjes, Betsie...???
Die borre in A'dam kun je gevoeglijk vergeten... :) :)
Zuur!
tja, da's zuur, geen borrel in A'dam....
alleen snap jij 'm niet helemaal, anoniempje
Maar als je nu ook nog meent te moeten oordelen over een 'intieme' conversatie tussen Iet en mij, ben je toch wel ver gezakt.
HET WORDT TIJD DAT WE DE HNKF OPHEFFEN
en hier moet natuurlijk BORREL staan...
waar?

intieme zure borres..wow wall, kwor wel nieuwsgierig :) (smijlie, hoorde ook achter mijn vorige berichten natuurlijk)

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden