en ik wil die rust eigenlijk niet verstoren...!

Weergaven: 75

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Je kent het wel. Zo'n kroeg waar geen prettige sfeer hangt. Zo'n plek is dit forum geworden.
Mmmmm....grappig...Ik krijg net een mail...dat het zo rustig is op het forum....klik op de link en kom bij...RUSTIG HIER...haha...ja...als het ergens rustig is kan dat verschillende oorzaken hebben...men wil in deze rust gehandhaaft blijven...of men is druk met andere dingen dan de rust...waar het nu over gaat begrijp ik niet...maar wens u alle rust...alleen schep ik wel in rust...vanuit de onrust...de beweging in mezelf...geheel geconcentreerd...rustig in een innerlijke storm.....
Aha...is er iets gebeurd op het forum? Ik ben hier voor t eerst.Ja, virtueel hebben mensen soms een vrijheid die ze niet aankunnen...dan komen de meest vreselijkste karaktertrekken naar voren...dus ik zit nu regelrecht in een forum...zonder discussie...ook dat kan...vandaag te horen gekregen dat ik mijn foto's in het Gemeentehuis kan exposeren en een werk ingelijst waardoor de afronding van het geheel plaatsvond....ook het licht...de zomer aan het gedag zeggen...langzaam aan worden we weer naar binnen gedreven...maar ik werk net zo lang buiten door...in dikke kleren...tot het niet meer kan...k moet nog meer werk toevoegen alhier...te druk...te druk...geweest...

Hallo Isis,
leuk dat je hier met een frisse kijk op deze site komt kijken. Ja der heeft hier een kleine aardbeving plaatsgevonden en er is wat puin geruimd en een angel naar buiten gezet. Nu dus maar hopen dat sfeer weer terug komt met wiskey gesprekken en mooie discussies. Het heeft wellicht even tijd nodig........Gefeliciteerd met het verkrijgen van je Expo overigens!!
Gr Aron
Hallo Aron,
Dank je wel voor je welkoms antwoord/reactie...aldoende leer ik zo de structuur van het forum kennen...ja...smoothly gesprekken op relaxed nivo is haast een must om door de winter te komen...en wil ik nog even op het begrip rustig in gaan:

Rust, rust...vanuit de rust kom ik bij mijn onrust die dan weer via een rustige niet afgeleidde sfeer zijn baan vind op doek of papier...rust...rust...sommige rennen weg voor de rust...bang voor de stilte of het onverwerkte ravijn waar nog niet in is afgedaald...geef mij maar de rust en al haar donkerte waar het schone als stil borrelend lava vuur wacht tot ik haar bij de kladden grijp...rust rust...in de rust kom ik bij mijn vuur...ren er niet van weg....
Ja, Dank je Aron met de felicitatie van mn expo...ik zal daar mijn ijzerfoto's en schroot foto's gaan exposeren...foto's die gemaakt zijn via de krochten van mijn ziel, waar de structuur en de symboliek centraal staat...de meeste foto's zijn te zien op www.isisnedloni.exto.nl .... daar vindt je ook vele werken uit mn dummy...werken op doek...abstract en figuratief...en ben ik zoekende...ik zoek en ontdek via het creeren en is dat proces nimmer af...voor mij althans niet...
Ja, als er een vulkaan ergens door heeft gewoeld(forum alhier), dan is er vaak pauze...en sommige haken voorgoed af...logisch, mensen die wat beschadigd zijn, moeten weer tot hun positieve komen en het vertrouwen in het goede weer winnen...En...het goede wint uiteindelijk altijd...Waarom?
Omdat het goede sterker is dan het slechte...de nuances ertussen in zoeken is een kunst...altijd wikken en wegen met 'hetzelf' als belangrijke theromometer.
By the way...s'avonds ben ik meestal actiever achter de pc....dus ook via het forum...dan overdag...Mmmm...ik hoop ook op een boeiende winter samen...het geeft me een lijntje met de wereld...dat is mooi!
En scheelt.
Lieve groet
Isis
Goed idee Alex...In de winter is meer het binnenwerk aanwezig en zijn er minder contacten...bij mij althans...Prachtige oplossing is dan de pc met gelijk gestemden het leven....en de daarbij behorende kunsten door te wroeten...het maakt alles aangenamer...tot later!
ben blij dat er, eindelijk, toch wat mensen zijn die de rust blijkbaar wel willen verstoren. Jammer genoeg kan ik je werk niet bekijken op die site maar dat komt ongetwijfeld met de nieuwe explorer 8.....
Ik weet alleen niet hoe je erbij komt dat door dit forum een 'vulkaan heeft gewoeld...' Er is iemand verwijderd door het management die zijn teksten uit discussies weghaalde, er zijn wat mensen niet door de ballotage geraakt die nu zwaar beledigd zijn en boze mails sturen maar langzaam wordt het kaf van het koren gescheiden en dat is goed.
Daar ik het volledig met je eens ben dat het goede sterker is dan het slechte zal het allemaal wel weer zijn gangetje gaan op het moment dat temperaturen zakken en de druppels weer vallen.
Beste Wally,
Ik reageerde op de uitspraak van Aron...hij noemt het een aardverschuiving...ik heb het over een vulkaan...ach...en ik weet niet wat er plaats heeft gevonden...de beeldende taal geeft exactly aan wat je bedoelde...nee, vulkaanuitbarstingen zijn soms heerlijk...het ligt er maar net aan hoe ver je er van verwijderd bent...hoe hard je kunt lopen...hoe de wind staat...of je vleugels goed zijn geolied...je een goede startbaan bezit etc.
ach...overal waar groepen mensen bijelkaar komen gebeuren soms dingen...leuke dingen..pretttige dingen...vervelende dingen...prachtige dingen...verdrietige dingen...mooie dingen...boeiende dingen...
en een beetje temperament is toch wel nodig om door het leven te banjeren.....mmm...maar nog even over de rust...daar ging het toch om?...om de rust in ons hart of de rust bij de onrust...en groet ik u allen in alle rust om verder te gaan in mn onrust....
Blij dat er iets loskomt.
dat werkt blijkbaar alleen als je aangeeft dat je het rustig wil houden... :)
Heee Isis,
volgens mij is alles wat hier gebeurde ergens op dit forum te lezen.
Overigens ben ik het met je eens dat vulkaanuitbarstingen een indrukwekkend en fantastisch schouwspel zijn onder de door jou genoemde voorwaarden.
Ja, ton, blij dat er iets loskomt, soms moet er iets losweken, of zich van iets afscheuren of ver weg van werpen, er over heen springen of onder doorkruipen... Loskomen betekent een beweging.
Nou, als er iets goed is, is het de beweging wel!
Vriendelijke groet Isis

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden