tot mijn verbazing zie ik dat de site van 'Ennukunst' uit de lucht is.
Een aantal mensen die toen de stoute schoenen aantrokken (van Mourik, van Putten, Smienk en nog enkele anderen) hoor je nu niet meer.
HNKF forum moest uit de lucht met een zgn. storing en zou opnieuw opgezet worden.
Alles onder de vlag van Ennukunst.
Wat een verlakkerij....wat een rattengebroed....en weet je waar ze nu weer zitten:.......
HIER.
Je kunt erop gaan zitten wachten tot ze hier weer hun invloed trachten uit te oefenen, maar denk dat ze nu op het verkeerde paard gewed hebben.
Begrijp niet hoe iemand in elkaar moet zitten, wat voor huichelaar het moet zijn, om eerst het ene forum om zeep te helpen en dan weer lustig van het andere forum mee te parasiteren.

Vraag me trouwens af waar de sponsorgelden van de (vroegere) HNKF gebleven zijn.
In de kas van Ennukunst...?

Weergaven: 81

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

waarom wil je het weten, heb je ze ook gesponsord?
nee hoor, ik heb Ennukunst nIet gesponsord. Wil alleen weten of het inderdaad klopt dat deze figuren geld achterover drukken dat niet van hun is.
Dat zegt toch wat over de mentaliteit van dit soort...??? Of ben jij van mening dat geld, jou niet toebehorend, gewoon gejat mag worden als je maar een goed verhaal verzint..???
dit verhaal ken ik pas van jou, daarom kan ik geen mening geven en zou liever niemand willen beoordelen.
ik vroeg me alleen af waarom jij het wilt weten en of je geld was 'gejat'.
Het is inderdaad waar dat er geld op de rekening staat (cq stond?) van de stichting Ennukunst dat gestort is door een behoorlijk aantal leden van Het Nederlands Kunstenaars Forum ten behoeve van HNKF. Volgens onze info zo een 200 euri of meer. Gegevens van hun penningmeester!

Lijkt me vanzelfsprekend dat dit geld gebruikt gaat worden ter voortzetting van dit forum aangezien er wel kosten aan gaan komen.

Aangezien ook de vice-voorzitter van EnNuKunst deelnemer is van dit forum samen met een paar andere stichtingsleden lijkt het logisch dat er een reactie van hem komt op dit toch wel cruciale punt!

Overigens net geconstateerd dat hun website weer in de lucht is...........
de website is weer in de lucht maar zonder de forum link.
dus wat je zegt lijkt me heel erg logisch..
Ondanks dat ik niet begrijp dat zo een reactie niet al veel eerder gegeven is (er zijn immers meer leden van Ennukunst op deze site) denk ik dat het voordeel van de twijfel bij Ennukunst gegeven is.
Wat ik niet zo voor de hand vind liggen is het feit dat er bepaalde mensen zijn die altijd denken, invloed uit te moeten kunnen oefenen. Dat geeft blijkbaar toch wel een bepaalde kick en wordt door sommigen als een kunst bedreven.

Overigens geef je, in de eerste zin van je bericht, toe, dat het forum van HNKF-'oud' dus gewoon is stilgelegd en niet, zoals gesuggereerd, door een ernstig technisch mankement uit de lucht ging.
Kun jij je voorstellen, beste Pim, dat er vraagtekens te zetten zijn bij dit soort verlakkerij...???
Precies de van Mourik die we gewend zijn. Met zijn vileine opmerkingen proberen een sfeer neer te zetten.
Kun je me eens vertellen WAAR iemand direkt beschuldigd is van diefstal...??
Voorlopig zijn er, zonder enig overleg, gelden verdwenen uit de kas van HNKF-'oud' en in de kas van die stichting. Gelden die toebehoren aan leden van het oude HNKF. Nu het thema aangeroerd wordt, komt er een reactie. Ik vraag me af wat er gebeurd zou zijn als er geen nieuw forum gestart zou zijn. Zou er dan ook gereageerd zijn naar de leden die deze gelden gestort hebben?

Dit:
Dit gebeurd onder auspiciën van de stichting En Nu Kunst! en het leek mij een voor de hand liggende zaak om invloed uit te kunnen oefenen
lijkt mij heeel wat anders dan:
Als je als groep kunstenaars een initiatief neemt...
beste meneer de 'professional'

En voor de volledigheid: Alle HNKF leden zijn, bij mijn weten, door de stichting op de hoogte gebracht van de oorzaak van het verdwijnen van het forum, waarbij het verhaal van het "technisch mankement" is ontzenuwd.. is onjuist, Ik heb, bijvoorbeeld, nooit een bericht gehad van die stichting.
slim, slim, slim.....!

taken overdragen, nog even wachten, geparkeerd, eventuele bedragen, persoonlijk contact....
"Na bepaling van het uiteindelijke saldo zal er persoonlijk contact worden opgenomen met de donateurs."

Dit is wel heel vaag en onduidelijk Pimm. Wat er aan ruikt klinkt naar een situatie waarbij de Stichting "EnNuKunst" er alles maar dan werkelijk alles aan wil doen om te zorgen dat mensen die indertijd het HNKF wilden ondersteunen te zorgen dat het geld niet naar dat doel komt en daar hebben jullie veel tijd voor over dat te regelen!!

Behalve vaag is het onmogelijk uit te voeren!

Dus hoe wil je dat doen. Totaal is er bv 600 euro gestort (misschien wel meer) en dat door eeen behoorlijk aantal mensen. Van 1 tientje tot en met 200 euro (deze laatste persoon leeft niet meer maar heb dermate goed contact met deze persoon gehad dat ik weet waar ze het naar toe zou willen gaan) Ondertussen is circa 300 euro betaald aan ondersteuning en blijft er 300 euro over.

Hoe wil je dat dan doen?

Ga je uit van het saldo wat er nu staat?
Ga je uit van het totaal bedrag?
Benader je iedereen die ooit gestort heeft of alleen de laatsten?
Hoe wil je al die mensen benaderen en hoe stel je die brief op? Hoe neutraal wordt die brief? Het is immers de stichting "EnNUKunst" die mede verantwoordelijk is voor het uit de lucht halen van het forum!!
Wat doe je met saldi van mensen die je niet kan bereiken?

Het saldo is nu al bekend. Daar hield de voormalige penningmeester een uitstekend overzicht van!!!

Het lijkt ons duidelijk dat het saldo gewoon beschikbaar gemaakt wordt voor de kosten die hier gemaakt worden. Jullie plan is een onmogelijk onuitvoerbaarplan en zeker niet onbevooroordeeld!

Dat jullie nu zo "onpartijdig" willen zijn is niet gewoon niet juist!! Hebben jullie indertijd alle donateurs gevraagt of ze het er mee eens waren dat het HNKF forum ontbonden werd? Nee natuurlijk niet!!

Even voor de duidelijkheid. Alle oudleden zijn welkom op dit forum mits ze door de selectie komen. Ook de leden van de stichting "ennukunst" zijn welkom hier op dit forum. Jullie kunnen (want het staat de leden vrij dat te doen) een groep aanmaken en in alle ruste afgesloten vergaderen op dit forum.

De enige oplossing is gewoon dat het saldo naar dit huidige HNKF gaat. Het geld was er tenslotte voor bedoeld!!
Open brief aan het bestuur EnNuKunst nav bericht Pimm!

Hee vraagje. Waarom zo vreselijk moeilijk doen. We proberen momenteel samen met de selectie commissie Ton Voortman, Alexandra Drenth, Ans Schumacher en Wally Thissen (echt niet de slechste kunstenaars op aarde!!) een mooie site op te zetten die zich van andere kunstsites wil onderscheiden.
Waarom willen jullie het ons nu zo moeilijk maken. Straks moeten we aan financien denken. hnkf.nl dan de hnkf.org en dan wellicht nog ning.
Het is toch gewoon leuk dat er een nieuw HNKF staat (wie het ook opgericht heeft) waarbij kwaliteit prioriteit heeft?
Die financien hebben we straks hard nodig. Vergeet ook niet dat jullie stichting vanuit HNKF opgericht is. Zonder HNKF bestonden jullie helemaal niet en nogmaals een aantal van jullie maken al gebruik van dit forum!!!
van zundert....het hoeft niet hoor....!
ik bedoel, je kunt gewoon oprotten hier, van zundert...
terug naar je minne mannetjes, daar pas je beter...!

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden