Presentatie van de bundel Een effectieve methode voor totale onverstaanbaarheid

Maarten Gulden & Willem Adelaar. Dat is tweemaal verwondering over taal en werkelijkheid. Dat is tweemaal een val door tijd en ruimte in sobere gedichten.

Maarten Gulden & Willem Adelaar. Dat is eenmaal een bundel.

Een wonderlijke chemie tussen twee Eindhovense dichters vindt een voorlopig hoogtepunt in de dichtbundel Een effectieve methode voor totale onverstaanbaarheid. De Vlaamse dichter en nachtburgemeester van Antwerpen Vitalski schreef op onnavolgbare wijze een voorwoord. De Eindhovense stadsdichter en kunstzinnig veelkunner Arnoud Rigter is de maker van de omslag.

Een effectieve methode voor totale onverstaanbaarheid is de eerste uitgave van Uitgeverij Waterstof. De uitgeverij is onderdeel van Stichting Waterstof. De stichting is in 2006 opgericht om los van regionale of commerciële belangen een stimulans te geven aan het Nederlands poëzieklimaat. Waterstof wil een podium bieden aan vele verschijningsvormen van poëzie. De stichting legt zich to op projecten, zoals het maken van poëziefilms en het uitgeven van dichtbundels. In de toekomst wil zij zich ook gaan bezighouden met het organiseren van podia en het geven van workshops.

Presentatie van de dichtbundel Een effectieve methode voor totale onverstaanbaarheid van Maarten Gulden en Willem Adelaar - Zondag 12 oktober

Met o.a. optredens van Jeanine Hoedemakers, Arnoud Rigter, Gijs ter Haar en Maarten Gulden & Willem Adelaar

Muziek van Loco Gorilla

Presentatie: Erwin TroostBoekencafé Restaurant Schrijvers
Dommelstraat 24, Eindhoven
Zondag 12 oktober
Entree gratis
Vanaf 15:00 uur

www.stichtingwaterstof.nl

Een effectieve methode voor totale onverstaanbaarheid
Maarten Gulden & Willem Adelaar
Uitgeverij Waterstof; 50 pagina’s, € 14,95
ISBN 9789079777013

Weergaven: 21

Het is niet mogelijk op deze blogpost te reageren

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2020   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden