Hallo HNKF deelnemers,

Meer dan 90 deelnemers en zo een 800 kunstfoto's zijn reeds opgeladen binnen 7 dagen tijd. Het enthousiasme er wat van te maken blijkt uit het werk dat verricht is om de individuele sites aan te passen.

Een felicitatie is dat wel waard.

Je kan de community nu snel direct en makkelijk bereiken via www.hnkf.org
Omdat de hoeveelheid ruimte voor lopig nog beperkt is vragen we om maximaal 50 kunstwerken op te laden. Dat is wel het maximum. Ook het aantal muzieknummers willen we voorlopig op 5 pp houden. Graag vragen we je hierna te kijken. Na volgende week kunnen bij overschrijding je werk en muziek gedelete worden.

Kunst video's kunnen nog volop opgeladen worden. Via youtube kan je heel snel filmpjes plaatsen en het kost ons geen ruimte. Maar dit laatse is nog geen vereiste.

De website zal regelmatig aan veranderingen onderhevig zijn. Kijk ook even naar je eigen site waar een blok op staat waar je met html kan werken. Lees ook nog even de vragen door omdat die onlangs veranderd zijn.

De doelstelling van het HNKF hebben we wat aangepast aan de mogelijkheden die deze website heeft.

"De Algemene doelstelling van deze website is een onafhankelijke kunst community te zijn voor professionele beeldende kunstenaars met een vrij forum. Een specifieke doelstelling is het algemeen publiek te interesseren in de leef- en denkwereld van beeldende kunstenaars. De kunstenaars maken dit mogelijk door het actief participeren in kunstdiscussies, het up to date houden van hun website en het geregeld bijhouden van een blog. Zodoende onstaat er een weelderige website dat voor kijkers en lezers de moeite waard is er steeds terug te keren.

Uiteraard staat het bovenstaande ter discussie.

Kijk ook nog even op het selectie blokje net onder het logo op de voorpagina.

De cummunity kan alleen bestaan dank zij de activiteiten die jullie als deelnemers online ontplooien en last but not least door het aanwezige kwaliteit. Het zou mooi zijn dit netwerk groter te maken. Dus een verzoek is om collega's uit te nodigen dit netwerk vooral kwalitatief te verstevigen. Rechts boven op de voorpagina staat een link waar je collega's kan uitnodigen.

Groeten en tot online van het HNKF management


P.S. Kunstenaars die zich opgeven worden slechts toegelaten indien ze aan de doelstelling en ambitie van deze site voldoen.

Weergaven: 24

Reactie van hnkf op 26 April 2008 op 23.53
Hallo Allan,
Geluid is voorlopig weggehaald omdat we momenteel zo lang mogelijk met de ruimte die ons beschikbaar is gesteld willen doen, Wellicht in de toekomst als we als website de finacien rond hebben om hier wat geweldigs neer te zetten :)
Reactie van Alann De Vuyst op 26 April 2008 op 20.42
ik zie niet waar ik muziek als achtergrondgeluid kan opladen? Help.
Reactie van hnkf op 21 April 2008 op 3.34
Overigens staat de blog hier nog helemaal buiten. Daar kan je nog oneindig doorgaan met plaatsen van verhalen en foto's
Reactie van hnkf op 21 April 2008 op 2.57
Geen idee Patricia. Wel een goede vraag maar weet niet of ik dit antwoord kan achterhalen. Overigens hebben we nog zeker ruimte maar we gaan even preventief te werk om met de huidige ruimte 10 giga en 100 mb bandbreedte zo ver mogelijk te komen!
Dank voor het meedenken!
Reactie van Patricia Van Lubeck op 21 April 2008 op 1.55
Als ik mijn profielfoto nu 20 keer verander, wordt hij dan op jullie server steeds overschreven of neem ik dan ook nodeloos ruimte in met die 19 andere doelloze foto's?

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden