HAAJ

kheb mezelf in een overmoedige bui opgegeven voor het tv-programma 'sterren op het doek' van omroep max. hele tijd niets gehoord, tot een maand of twee-drie geleden: of ik nog beschikbaar en geinteresseerd was (willekeurige volgorde). tuurlijk. vragen beantwoord, fotootje gemaild, iets over mezelf gemaild.. en ja hoor, ik was 1 van de 3 kunstenaars die in april j.l. een BN-ner ter plaatse mocht portretteren. vooraf niet bekend wie dus dat was best spannend. uiteindelijk kregen we Guus Hiddink voor onze ezel. hele aardige man, beetje onwennig maar dat waren wij ook. make-up op, kwasten in je hand en draaien maarrrrrr.. hele belevenis haha.

daarna kregen we de gelegenheid om foto's te maken en 3 weken de tijd om het portret te voltooien. ben thuis opnieuw begonnen en daarna opnieuw opnieuw om mezelf even af te reageren. tussentijds weer opnames en uiteindelijk de inlevering en onthulling én de keuze van mr. Hiddink himself. t leek idols wel. heb het erg naar mijn zin gehad.

ik vrees dat ik er als een blatende puber in zit, maar de uitzending waarin mijn werk en mijn persoon te zien zijn is op 10 juli aanstaande. nederland 2 om 21.20 uur.

kijkt allen (grijnz)

Weergaven: 16

Reactie van doeidoei op 3 Juni 2008 op 15.22
Heel leuk voor je!
Ik ga kijken!
Reactie van ans schumacher op 2 Juni 2008 op 15.11
GEfeliciteerd!

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden