Het Nederlands Kunstenaars Forum heeft een nieuwe herstart gemaakt. Behalve het forum kan je video's opladen een eigen blog bijhouden kunstfoto's opladen etc etc. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Graag horen wij van je wat je er van vind en of je nog een mooi idee hebt.

Weergaven: 118

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Ziet er goed uit.
Is eigenlijk een kopie van Artreview.com.
Is zo'n ontwerp gewoon te downloaden?
Hoop dat dit een succes wordt.
Ik hoop het ook, het ziet er prima uit.

Moet alles nog ff ontdekken
en je ziet de ratten de zinkende stoomboot 'de minne mannetjes' al verlaten...
super!
Dank voor de reacties tot dusver. Bijna 60 deelnemers is 2 dagen tijd is behoorlijk. De mogelijkheden zijn hier bijna ongelimiteerd. Je kan zelfs met je mobiel foto's en video filmpjes downloaden op deze site. Graag horen we van jullie zaken die verbeterd kunnen worden of een andere outlook. Het forumgesprek moet nog op gang komen zo te merken maar neem aan als er meerdere schapen over de dam komen dat de rest ook komt. Muziek kan je downloaden zie links onder. De komende tijd zullen er nog wellicht wat veranderingen komen. Ook zijn er nog wat extra's waar nog geexperimenteerd kan worden. De advertenties aan de rechterkant zijn zorgen voor inkomsten voor de host die de technische mogelijkheden hiervoor financieerd. De host is echter niet het HNKF! Echter het is mogelijk de advertenties weg te kopen maar daar kunnen we aan denken als dit een beetje lukt. Mocht deze site heel veel bezoek gaan krijgen dan kan het zo zijn dat we bandbreedte erbij zouden moeten kopen. maar voorlopig is het nog niet zo ver.
Je eigen site kan je voor een groot gedeelte naar je eigen hand zetten. De texten die je bij binnnenkomt hebt moeten goedkeuren zijn alleen zichtbaar voor jezelf (als geheugensteun) maar niet voor anderen.
Net boven je diavoorstelling (als je foto's gedownload hebt) is een blokje wat je helemaal zelf kan invullen. Ook heb je beschikking over een blog dat je dagelijks kan aanvullen met je nieuwste activiteiten.
Alles dat je download en alles dat je plaatst of dat nu direct van de voorpagina is of op je eigen pagina komt automatisch op je site terrecht.
Maak wat moois van je eigen site zodat deze cummunity voor kijkers een interessant surfgebeuren wordt. Bij events kan je je activiteiten kenbaarmaken die op de voorpagina terrecht komen.
Helemaal onderaan is een rss van een amerikaanse kunst site maar als je een andere rss hebt met betere informatie dan veranderen we dat.
Als je foto's download kan je ook een bijschrift maken waar je de prijs van het kunstwerk er bij kan zetten. De diavoorstelling van de voorpagina is zo gemaakt dat het de 100 meest geopende kunstfoto's laat zien. Dus niet de laatst gedownloade. Maar dat zal wel eens veranderd worden. Ook het management moet nog aan dit geheel wennen. Als je op een foto drukt op de voorpagina kom je precies uit op de site waar deze staat dus is zo een bijschrift wel handig. Wil je een foto aanpassen dan is er een photoshop bijgeleverd.
Genoeg dus uit te zoeken en ondertussen maken wij deze site mooier in de verwachting dat jullie ook aan jullie eigen sites werken en niet te vergeten het forum.
Mocht er iemand zijn die het HNKF atelier nieuw leven in wil blazen dan horen we dat graag.
Het forummanagement!
Ziet er goed uit!
Een uitdaging om te gaan puzzelen en zien hoe het werkt.
En een reden om weer wat vaker naar de site van HNKF tegaan.
Groetjes,
Anita
Bijlagen:
Hier een voorbeeld van een prachtsite van een van onze deelnemers http://hnkforum.ning.com/profile/doubleoroos
dag allen,

Goed zo, verbetering en zien dat we nu ook meer mobielere zaken kunne opladen. Voorlopig niet zoveel tijd,maar als het even kan laat ik van me horen.
dag
success

Alann
ik had het meer gewaardeerd als jij niet weer direct begonnen zou met je onderhuidse, vileine acties. Misschien kun je beter op het schip van de minne mannetjes blijven.
kun je me je waardering schetsen van 'ennukunst' die een storing aangrijpen om 'onze' site in te nemen?
Ik kan niet anders zegen dat dan dat het er mooi uitziet.
Heeft in werking wel wat weg van Hyves.

Vraagje.
Hoe zit het met bericht die je naar andere typed. ZIjn die publiek zichtbaar of alleen voor de lezer of de nadere forum genoten?
Leuk hier!!! Ik herinner me niet meer goed hoe het HNKF eerst was (ik was er al eeuwen niet meer geweest), maar deze versie heeft tenminste alle mogelijkheden die een internetter tegenwoordig wil zien!

HNKF, gaat u gerust even vooraan staan. En probeer daar te blijven staan. Vooralsnog staat u daar zeer terecht!
Een bericht dat je op het prikbord typt is zichtbaar afhankelijk van de instellingen van de ander. We raden aan je instellingen van je prikbord zo in te stellen dat je alles wat binnen komt eerst zelf kan goedkeuren voordat het zichtbaar is. Helemaal boven aan de pagina. Ja helemaal boven in je scherm is een envolopje. Daar kan je privee berichten versturen naar de leden en die komen dus nooit op een prikbord terrecht.
Overigens kan je vanuit hier met je eigen email adres berichten versturen naar iedereen. En deze ook weer ontvangen. Dus ook van andere dan deelnemers aan deze community. Stuur een bericht naar je zelf dan weet je meteen je nieuwe e-mail adres.

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden