Welkom op Het Nederlands Kunstenaars Forum www.hnkf.org

De Algemene doelstelling van deze website is een toonaangevende onafhankelijke kunst community te zijn voor professioneel werkende beeldende kunstenaars met een vrij forum. Een specifieke doelstelling is het algemeen publiek te interesseren in de leef- en denkwereld van beeldende kunstenaars. De kunstenaars maken dit mogelijk door het actief participeren in kunstdiscussies, het up to date houden van hun website en het geregeld bijhouden van een blog. Zodoende onstaat er een weelderige website dat voor kijkers en lezers de moeite waard is er steeds terug te keren.

Een vrij forum houdt in dat er geen beheerders zijn dan wel moderatoren. Alleen bij echte extremiteiten (discriminatie, etc) wordt ingegerepen.

Het Nederlands Kunstenaars Forum staat voor een groep kunstenaars die met elkaar via het internet in contact zijn gekomen en discuseren over alles dat direct of indirect met het "kunstenaarsschap" of met "kunst" te maken heeft. Behalve de discussies op het forum fungeert deze website als een podium om onze kunsten aan een breed publiek te tonen. De diversiteit aan leden is enorm. Behalve schilders en beeldhouwers zijn er onder meer videokunstenaars, fotografen, grafici en digitale kunstenaars actief.

HNKF staat open voor alle beeldende kunstenaars die op professioneel niveau met hun kunsten bezig zijn en waar dan ook ter wereld woonachtig zijn. Zo hebben we behalve Nederlandse kunstenaars, kunstenaars uit ondermeer Belgie, Frankrijk, Portugal, Spanje, Nieuw Zeeland, en de Verenigde Staten in ons bestand.

Ondertussen is HNKF haar plaats langzaam aan aan het veroveren in kunstzinnig Nederland; dit blijkt behalve uit de kwaliteit van de deelnemende leden ook uit het feit dat ondermeer "De Rotterdamse Kunststichting" "de Federatie Voor Kunstenaars Verenigingen", het CBK Groningen, CBK Drenthe, CBK Utrecht, CBK Gelderland, CBK Noord-Holland en "last but not least" de beroeps vereniging voor beeldende kunstenaars onze link op hun website geplaatst hebben.

Het Nederlands Kunstenaars Forum (HNKF), is opgericht in mei 2004. Binnen 1 jaar naar haar oprichting zijn meer dan 10.000 berichten geplaatst. Onlangs is de website totaal vernieuwd met bijna ongelimiteerde mogelijkheden! Behalve het forum zelf krijgt elke deelnemer (mits die aan de voorwaarden kan voldoen) een volledig individueel in te stellen internet galerie, een eigen blog en natuurlijk de mogelijkheid kunstfoto's en video's te downloaden.

Voldoe je aan de voorwaarden voor deze website en onderschrijf je de doelstelling wordt dan lid van deze community. Wel zal je aanmelding beoordeeld worden door een
selectiecomissie
bestaande uit beroeps kunstenaars. Voorlopig is de toegang gratis maar het kan zijn dat we je in de nabije toekomst om een (vrijwillige) bijdrage gaan vragen om deze website mogelijk te maken.

Wil je meer informatie mail dan naar:

kunst@hnkf.orgVoor Sponsoren

Bent je belangstellende, een kunstenaar, een bedrijf, organisatie, gallerie etc en lijkt je het interessant om HNKF geldelijk te sponsoren om zodoende haar doelstelling te bestendigen neem dan kontakt op met het management via:

Sponsoring
-

Weergaven: 391

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden