Op je eigen pagina is een mogelijkheid net boven je foto voorstelling om info over jezelf en je CV daar te plaatsen. Druk op bewerken en maak er wat moois van! Ook kan je er plaatjes en bestanden downloaden. Let op dat de plaatjes niet al te groot zijn.

Weergaven: 35

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Als ik bij profiel op bewerken klik krijg ik deze vaststaande tekst:
"De registratie voor dit forum is gratis ...blablablabla, enzovoort ......... accoord gegaan met het voorgaande".
Maar het lijkt er op dat ik daar niets aan kan veranderen. Hoe moet ik dat dan verwijderen en daar iets van mezelf plaatsen?
Dat bla bla bla daar staat een slotje op en is alleen voor jou zichtbaar en verder voor niemand. Ik zie dat je je eigen indeling ook veranderd hebt kwa kleur etc maar het moet er ergens staan.
Als het goed is staat er ergens op je eigen pagina. "Over de HNKF" en dat kan je bewerken. Dat moet als het goed staan boven je dia voorstelling...........
Oke bedankt. Ik zie nu dat anderen de blabla niet zien. En ik heb het vakje boven de diavoorstelling gevonden om te gebruiken als een soort inleiding.
Overigens alles dat je op de hoofdpagina upload komt op je eigen pagina te staan dus ook o.a forum berichten (goed om te weten dus dat iedereen ze kunnen lezen) en video tjes.....
Wel jammer dat die blabla tekst op je eigen pagina zichtbaar blijft. Het neemt daar veel plek in, wat je eigen hoekje wat slordig maakt. Kan het niet weg, nadat je je ja-woord er aan gegeven hebt? Want ik ga die lap toch nooit meer herlezen ...
Hallo patrica daar gaan we naar kijken. Weet nog niet hoe dat op te lossen. Nogmaals alleen jij kan het zien verder niemand. Nogmaals het staat hoog op de prioriteiten lijst en we laten snel weten of we er een oplossing voor hebben.
Hoi, ik ben inderdaad ook aan het zoeken geweest om wat kwijt te kunnen "over mij", inderdaad zie ik nu op "mijn kunstwereld" pagina boven de dia voorstelling iets wat ik kan aanpassen.
Maar bij het tabje "mijn instellingen" staat een kopje "over mij". Dat is de plek waar ik het in eerste instantie zocht. Dit lijkt mij de uitgekozen plek om wat "over mij" neer te zetten.
Maar ik ben wel blij met hetgeen ik nu ontdekt heb via je reply.
Hallo Wailet,
Mooi dat je een plaats gevonden hebt wat je zelf kan aanpassen. We nemen aan dat dat net boven de fotohow is. Daar kan je ook met uitgebreidde HTML aan de slag. Gewoon wat experimenteren is het beste. De meeste kiezen voor een foto show maar zoals jij het gedaan hebt is ook goed voor een snel overzicht van je werken!
Gr

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden