Technische vragen van deelnemers over werking van de website

Heb je vragen of opmekingen op technische zaken over de werking van deze website plaats deze hier en ze worden ook hier door het management beantwoord.

Weergaven: 78

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

op de blñogsite is er een fout in het weergeven of instellen van de tijd van opladen: men kan enkel het uur instellen en niet de minuten die enkel een optie van '00' en '30' geven.

verder zie ik bij iedere oplading van een vdo via youtube (waar ie wel speel en te zien is) dat ik hem niet kna zien ("sorry, this vdo is not available anymore). Aan wat ligt dat?
neenee, ook die van mij die ik pas heb opgeladen geven die boodschap weer op HKNF vdo upload
ga naar tabblad exposities en kijk daar naar toevoegen. Verder spreekt het vanzelf. Voor jou info heb je je foto zo ingesteld dat voor iedereen die niet jou collega is een zwart blok te zien is................Staat niet zo erg vriendelijk naar het publiek......
Het staat rechts boven met een groen kruisje. :) net onder collega's uitnodigen Duidelijker kunnen we het niet zeggen of we moeten je adviseren een bril te kopen!

Zou je als het mogelijk is dat zwarte willen weghalen en er iets anders voor in de plaats kunnen zetten. Het mooist is als dat een plaatje is van een je kunstwerken is dat representatief is voor je werken.......

Succes er mee.
Als je nu kijkt staat het er wel op ;)
Thanks heb zitten knoeien ;)
waarom beabtwoord niemand mijn vragen????????????????????????????
hoe zit dat met muziek opladen voor achtergrond, waar doe ik dat?
En nu wordt het aantal foto's van 90 naar 50 gereduceerd? :-(
Hee Alann natuurlijk willen we je vragen beantwoorden maar je laat je antwoorden overal los behalve hier. Dus bij deze. Wat was je vraag nu?
Hallo Allann misschien is het je ontgaan. Maar momenteel hebben we slecht inzicht hoeveel ruimte we aan het gebruiken zijn en de host heeft een limmiet. Dus voorlopig hebben we een limmiet van 30 foto's pp hier en adviseren we geen muziek op te laden. In de toekomst kan dat allemaal anders worden want deze site heeft veel capaciteit. Maar capaciteit kost geld. Dus ik hoop dat je begrijpt dat het even aanpassen is momenteel todat we wat meer inzicht hebben.
Heb je meer vragen stel ze hier en je krijgt antwoord!

Gr.
Gaan we naar kijken. Thanks!
Hallo Hermanus, Geen idee wat het klembord is. Kan je even heel specifiek uitleggen wat je bedoeld.

Wat betreft je expo is die weg omdat je een datum er op gezet hebt van gisteren 2 mei. Zodra een event achter de rug is valt die automatisch van de homapege af. Op de home pagina staan alleen de eerstvolgende 10 expo's die nu aan de gang zijn of die komende zijn. Momenteel is het zo dat een event niet langer kan duren dan 14 dagen. We gaan dit echter aangeven aan de host en hopen dat ze er wat gaan aan doen.

We hopen dat dit duidelijk is anders horen we wel weer van je :) Overigens wat ik van jou event begrijp is dat het een doorlopende tentoonstelling is bij je aan huis ;) Is dat een echte expo? Dat kan je natuurlijk ook op je eigen home site zetten. Het is de bedoeling alleen "echte" expo's bij event te zetten.

Gr en succes.

PS duurt een event toch langer dan twee weken dan zul je om de twee weken je event moeten muteren.

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden