Voor degene die het interessant vinden hier een bijlage met de bezoekersaantallen van afgelopen week.
De enige manier deze te verhogen is om de link van hnkf overal te plaatsen.

Hier kan je een banner halen van HNKF https://hnkforum.ning.com/main/embeddable/list
die je ook nog zelf kan aanpassen.....

Wat het surfen door de website verhoogt is het uitnodigen van collega's. Als je de cijfers bekijkt blijkt dat het publiek van site tot site gaat en daarbij naar de lijst van collega's kijjkt en zo verder. Dus vooral diegenen die geen collega's op hun site hebben wellicht een reden er een paar uit te nodigen.

Weergaven: 153

Bijlagen:

Hierop reageren

Berichten in deze discussie

Ja Dirk sinds kort,
Een onzichtbare want een mooi gezicht is zo een teller niet.........
Om een grote kans te maken gevonden te worden door zoekmachines is de naam van het forum wat aangepast. Het gaat dan met name om mensen die tref woorden gebruiken bij zoek machines om iets te zoeken. Het blijkt nl. dat woorden die in de naam staan en als trefwoord gebruikt wordt hoger komen in de lijst.
bv nederland in combinatie met beeldende kunstenaars. Uiteraart blijft HNKF gewoon hetzelfde!
Hi,
Wil ik een mooie banner op m'n exto site zetten, krijg ik alleen de codes te zien, en dan ook nog allemaal tegelijk? (knippen en plakken) doe zeker weer wat doms?
Als je het direct copieerd van af hier (!) moet het gewoon werken tenzij Exto dit niet toe laat. Je kan je code eerst even testen op bv frontpage of dreamwaever om te kijken of het werkt. We hebben net even een test gedaan en de banners werken. Dus of jij copieerd slecht (wat we nouwelijks kunnen voorstellen) of Exto laat dit niet toe............. Misschien een idee om een eigen site in de lucht te brengen.....
tja, de minne mannetjes ruiken natuurlijk onraad....!
Ik denk dat mijn compu zo aan orgineel werk gewend is, dat hij copieren niet toestaat! Hum en dat van een eigen site, zo best wel willen maar als digibeet zal dat wel helemaal een drama worden.
Of toch die kaboutertjes? Ik heb nog een tuin voor ze liggen en kruiwagens ook.
Was dus nog steeds niet gelukt.
Ik klick op html code copiëren en daarna op de pag. waar ik hem hebben wil op plakken. Ik krijg dan de code te zien ipv de afbeelding.
http//: heb ik niet ervoor zien staan.
Misschien aardig om te weten dat afgelopen Vrijdag een nieuw bezoekers record is gevestigd. Met 333 unieke bezoekers waarvan er 43 zijn die regelmatig terugkeren. En dat voor een site met nog geen 100 deelnemers. Het aantal pageviews lag tegen de 1300. Circa 30 % blijft langer dan een uur rondhangen en 20 % tussen de 20 minuten en een uur.
Misschien aardig om te weten is dat deze website gevonden wordt via google. Mensen toetsen een paar trefwoorden in een zoekmachine zoals google en als die overeenkomen met trefwoorden die op het HNKF staan worden ze hier naar toe doorgelinkt. Alles wat op het forum, blog etc. geschreven wordt is een trefwoord en dat kan gevonden worden.
Hier onder een aantal trefwoorden die de laatste dagen op google gebruikt werden. De mensen werden doorgelinkt naar HNKF. Met name het forum zorgt voor de meeste connecties. M.a.w. hoe meer er op het forum staat hoe meer bezoekers.


3 9.38% kunstenaarsforum
2 6.25% asuax
2 6.25% oproep voor kunstenaars
2 6.25% fijnschildercursus
2 6.25% www.kunstlijn.org
2 6.25% artoteque
2 6.25% flipside eindhoven
2 6.25% koksmaatjes ivonne
1 3.13% forum hugs
1 3.13% geschilderde spreuken
1 3.13% hnkf
1 3.13% nieuwste albums nederlands
1 3.13% symbolische boodschap picasso
1 3.13% hagar peeters
1 3.13% yvonne zomerdijk
1 3.13% ans schumacher
1 3.13% jos van riswick
1 3.13% marta dimitrescu
1 3.13% kunstlijn haarlem
1 3.13% olifantenhuid schilderen
1 3.13% artoteque distribution
1 3.13% oostenburg underground project space
1 3.13% werkgroep hedendaagse muziek bergen
32 100.00%

Dit zijn de statistieken van afgelopen week.
Een aantal maanden geleden waren deze twee keer of meer keer zo hoog. maar na het franse debakel wel hard achteruitgegaan.....
Wat heel opvallend is, is dat sinds er weer enige forum activiteit heeft plaatsgevonden dat de bezoekers aantallen wel parabolisch hard stijgen.......
Met een piek gister van bijna 170 unieke bezoekers en bijna 1200 pageviews

Antwoorden op discussie

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden