Een bericht aan alle leden van Het Nederlands Kunstenaars Forum,

Hallo HNKF deelnemers, http://hnkf.org Graag willen we het volgende mededelen en hopen dat je op het forum wederom te ontmoeten. Alle deelnemers hebben bij aanmelding het volgende akkoord gegeven. Bij deze willen we de deelnemers er op wijzen dat we van af heden daar actie aan gaan geven.

De registratie voor dit forum is gratis en staat alleen open voor professionele en semi-professionele beeldende kunstenaars! Gebruik je voornaam, innitialen of je voor en achternaam als naam op dit forum. Hoewel de beheerders en de moderatoren van het HNKF zullen proberen om alle laakbare berichten uit dit forum te weren, is het voor ons onmogelijk om alle berichten, foto's, filmpjes en geluidsfragmenten te bekijken. Alle berichten komen voor rekening van de auteurs ervan, en geen van de eigenaren van het HNKF, noch NING de host kunnen voor de inhoud van berichten verantwoordelijk worden gehouden. Door met deze regels akkoord te gaan, garandeer je dat je geen berichten zult plaatsen die obsceen, grof, seksueel getint, haatdragend of dreigend zijn, of anderszins in strijd met de wet. De eigenaren van het HNKF behouden zich het recht voor om welke reden dan ook profielen te ontbinden, discussies te verwijderen, te wijzigen, te verplaatsen of te sluiten, zij zullen echter grote zorgvuldigheid betrachten. Alleen op uitersten wordt actie ondernomen. Het management gaat geen discussie aan over de door haar gehanteerde beslissingen. Uiteraart luistert zij wel naar adviezen. Door je aanmelding ben je akkoord gegaan met het voorgaande.

Ja ik ga akkoord

Vind je dat een bericht van een ander voldoet aan het bovenstaande dan verzoeken we een klacht in te dienen via de volgende link: https://hnkforum.ning.com/main/index/report Ook niet leden van HNKF kunnen hier op reageren! Met vriendelijke groet en u verder genietend van uw kunstzinnige activiteiten en/of broodnodige vacantie :)

HNKF Management

Weergaven: 11

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden