www.hnkf.org

Beste HNKF deelnemers,

Momenteel gaat het prima met de activiteiten op de website. Van foto’s opladen tot video’s tot het reclame maken voor de exposeren. Het feit dat het prima gaat betekend ook dat dit een drukkende effect heeft op de beschikbare ruimte die onze host ter beschikking steld. De host stelt overigens alle website modules zoals die op de site staan aan ons gratis ter beschikking. Wij betalen dus door het plaatsen van hun advertenties aan de rechter kant van de site. Ook zorgen zij voor continue moderniseren van de mogelijkheden zodat deze site altijd het nieuwste van het nieuwste in huis heeft op website gebied. M.a.w. er zit een hele IT organisatie achter dit gebeuren!

De uitgangs punten van de website willen we niet loslaten. Nl een community voor uitsluitend profesionele kunstenaars te zijn. Ondertussen zijn al enkele sites die echt beneden het niveau waren weggehaald. We gaan er nog strakker naar kijken en gaan geen consessies doen aan de kwaliteit van het materiaal. Vind je bepaalde websites echt onder de maat dan horen we dat graag. E-mail dan naar registratie@hnkf.org

Momenteel willen we ook de mogelijkheid geven aan HNKF deelnemers om iedereen een makkelijk te onthouden doorlink te geven naar je eigen web site op het HNKF. Je link wordt dan als volgt:

http://www.hnkf.org/naam Uiteraard werkt deze link nog niet ;)

Mocht je het leuk vinden zo een makkelijke doorlink te krijgen schrijf een mailtje naar registratie@hnkf.org met in het onderwerp: domein en in het bericht slechts a.. de naam die je wil hebben en de b. doorlink url van je hnkf site vanwaar je wil verwijzen. We zorgen dan dat je de doorlink zo spoedig mogelijk krijgt.

De beperkte ruimte heeft ook een aantal concequenties die we mogelijk in de nabije toekomst gaan uitvoeren uitvoeren.

1. Om met de beschikbare ruimte zo lang mogelijk te doen willen we jullie vragen geen video’s meer direct op te laden. Alleen dus video’s opladen via youtube of een andere host. Alle direct opgeladen video’s willen we helaas voorlopig althans van de site halen. Maak een account aan op http://ww.youtube.com of een andere video host en redirect die vervolgens hier op het forum.

2. Wellicht moeten wellicht op termijn de muziek mogelijkheid van de site halen.

3. Verder verzoeken we je alleen lage resolutie foto’s op de site te downloaden. Dus foto’s die goed genoeg zijn voor het scherm en dus niet afdruk kwaliteit! De hoeveelheid foto’s willen we naar 30 terugbrengen. Kijk daar dus even na.

Al deze concequenties zorgen er slechts voor dat de tijd die we ons gratis ter beschikking wordt gesteld langer zal duren.

Om even alvast inzicht te krijgen tot wat de huidige deelnemers bereid zijn vragen we je naar de onderstaande vragen en stellingen te kijken en te reageren op die stelling waar je iets aan toe te voegen hebt en die te sturen naar registratie@hnkf.org Alvast vriendelijk bedankt.


A.
Heb je ideen de site te verbeteren.

B
Ben je bereid tot het betalen van (vrijwillige) jaarlijkse /maandelijkse bijdrage en hoe hoog zou die moeten zijn.

C
Zou je de advertenties die momenteel aan de rechter kant staan weg willen hebben. Het weghalen van de advertenties betekent dat we de host moeten betalen wat dus extra geld kost voor de kunstenaars.

D
Zou je bereid zijn HNKF te sponsoren en als tegen prestatie een sponsor link op een goede plaats op de home page van HNKF te krijgen. Hoe veel zou je voor een jaarlijkse of maandelijkse sponsor bijdrage willen betalen?

C
HNKF moet gratis blijven en dus kosteloos voor de kunstenaar en hoe HNKF dat regelt moeten ze zelf weten. Dit kan concequenties hebben voor het voortbestaan van de website in zijn huidige vorm op de termijn.

D.
Het zou mooi zijn als HNKF onderdeel wordt van een internationale art community voor uitsluitend proessionele kunstenaars!

E. Ik ken bedrijven die het interessant zouden vinden HNKF te sponsore en wil voor dit contact zorgdragen.

C. heb je verdere commentaar en of adviezen?

In afwachtig van jullie reactie teken we,

Het HNKF management
http://www.hnkf.org

E-email: registratie@hnkf.org

Weergaven: 13

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden