Een bericht aan alle leden van Het Nederlands Kunstenaars Forum

http://www.hnkf.org

Hallo beste HNKF deelnemers,

De zomer is in aantocht zo ook de zo broodnodige vacanties. In voorgaande jaren had dit tot concequentie dat de website kwa inbreng rustiger werd om in het najaar weer op te bloeien.

De website kan alleen bestaan dankzij de actieve inbreng van de deelnemende kunstenaars vooral ten aanzien van het forum! Behalve het contact met je collega's heeft HNKF ook ten doel om via je presentatie op HNKF publiek te trekken naar je kunst dus naar je site en is het van belang dat deelnemers actief mee gaan doen. Dit hoeft niet persee het forum te zijn (alhoewel dat natuurlijk de manier is voor interactie met je collega's) en het geregeld opladen van je nieuwste werken maar kan ook bv door het geregeld bijhouden van je blog. Alles dat op de website geschreven is kan gevonden worden via google. Dus meer inbreng betekend ook meer bezoekers op je eigen site.

Je kan voor een groot gedeelte zelf bepalen wat je op je eigen site wil tonen. Je kan kiezen voor een dia show maar ook voor icons overzicht van je werken. Ook kan je bepalen in welke mate je forumberichten zichtbaar worden op je site en of je toestaat dat leden commentaar kunnen geven op je site.

Er zijn ook deelnemers die behalve hun website link verder geen activiteiten ontplooien op HNKF. Vooral hen willen we aanmoedigen eens rond te kijken naar de mogelijkheden van de site of om je te bezinnen of dit forum wel het juiste podium voor je is!

Onlangs is op het forum geopperd om de mogelijkheid te openen om andere beroepsgroepen te benaderen die zich beroepshalve direct met kunst bezig houden. Momenteel zijn we aan het bekijken hoe we dit gaan organiseren. Hierbij moet je denken aan curatoren, galeriehouders, promovendi in de kunstgeschiedenis, etc etc. Heb je hierover ideeen of heb je andere ingevingen om de website en het forum te verbeteren dan horen we dit graag van je.

HNKF Management
http://www.hnkf.org
registratie@hnkf.org

Weergaven: 20

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden