Sponsoren gezocht Voor het Nederlands Kunstenaars Forum


Momenteel zoeken we sponsors (bedrijven of kunstenaars) die hun naam willen koppelen aan HNKF en HNKF financieel in de lucht willen houden. We zijn een kunstenaars website en community dat zich richt op professionele kunstenaars met circa 100 leden zonder winstoogmerk. Kwaliteit van onze leden houden we hoog in het vaandel. Onze Host Ning heeft aangekondigd dat ze van af juli contributie willen heffen om gebruik te mogen maken van hun diensten. De Google advertenties die nu op de site zijn en van Ning zullen verdwijnen. Ook de naam NING zal van de website verdwijnen. In plaats daarvan kunnen er linken komen van onze sponsoren.
Om in de huidige vorm verder te gaan wordt een bedrag van 200 Amerikaanse Dollars per jaar gevraagd. We zoeken sponsoren maar ook bv een hoofdsponsor die HNKF financieel willen ondersteunen in de vorm van een gift waarbij je dan als dank een link met en eventueel als er plaats is een kleine foto op de home page kunt krijgen waar nu de Google advertenties staan. Je komt dan met je link op de voorpagina van HNKF. HNKF heeft gemiddeld 30.000 bezoekers per jaar (uitgaande van unieke bezoekers per dag) met 90.000 page views. Als we in staat zijn om bv 20 ondersteuners als sponsor te regelen kunnen we voor 10 euro per jaar per sponsor HNKF in de lucht houden.Ideaal zou natuurlijk een hoofdsponsor zijn die het hele bedrag willen doneren in ruil voor naamsbekendheid.

Mocht je HNKF willen sponsoren laat het ons weten via kunst@hnkf.org en geef dan gaarne aan welk bedrag je redelijk vind,


HNKF Management
kunst@hnkf.org
www.hnkf.org

Weergaven: 107

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden