Hallo HNKF deenemers,

De zomervacantie is bijna voorbij en de Nederlandse regens weer in aantocht en hopelijk zal dat de inspiratie doen vergroten ook iets te gaan schrijven op het forum of een nieuwe discussie te starten. HNKF is er niet alleen om je kunst te tonen maar vooral om interactie tussen collega's te bevorderen. Bovendien is een actieve community ook een manier om het publiek naar je site te trekken.

Het blijkt uit de webstatistieken dat mensen die actief zijn op het forum en een blog veel meer kijkers op hun eigen site krijgen. Kijk nog eens naar de mogelijkheden van je blog of naar het forum. Heb je vragen over het gebruik ervan of totaal andere ideen laat het ons weten. Of beter nog zet het idee op het forum zodat er over met je collega's gedebateerd kan worden. Heb je een expositie vergeet deze niet te plaatsen op dit forum. Aan de linker kant kan je een expostie makkelijk en op een mooie professionele manier toevoegen. Je expo blijft dan automatisch zichtbaar op de home page van de website.

Heb je nog geen foto in je profiel staan down load deze op je site. Profielloze websites worden op den duur verwijderd. Een goed idee is om regelmatig je laatste werk te downloaden.

Voor vragen mail het HNKF management.

Met vriendelijke groet en tot op het forum! :)

HNKF Management http://www.hnkf.org
registratie@hnkf.org

Weergaven: 16

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden