Piktori Shefqet Avdush Emini eshte nje nga fituesit e te dy çmimeve te para ne pikture.2021
Painter Shefqet Avdush Emini is one of the winners of the first two awards in painting.2021

Faruk Tasholli

 

----
2017


Ahmet Ibrahimi 

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

https://plus.google.com/112360509979157103088
Weergaven: 10

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden