INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

 

Ahmet Ibrahimi 

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

BRAVO AGIM

BRAVO AGIM, SA BUKUR E KE KOMPLIMENTUAR GAZETARIN )))))

AGIMI MEHMETI ESHTE DJALI I DAJES KU JEMI RRIT SE BASHKU SI FEMI ))

Weergaven: 145

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2019   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden