Gabim ie keni interpretuar komentin tim Ahmet Gashi.

JA SA SHKTUAJTI AMBASADA E KOSOVES PER EKSPOZITYEN QE MA MURR SE PAKU NJE MUAJ PER PERGADITJE.DO TE THOT  AMBASADA E KEQPERDORI MUNDIN DHE EMRTIN TIM PER QELLIME PERSONALE TE AMBASADORIT NEXHMI REXHEPI.PER EKSPOZIT I SHTYPEN DIKU 15 CATOLOGJE DHE EKSPOZITA U MBAJT NE GJYSME ERRESIRE,SEPSE NUK I PAGUAN DRITAT PER HAPJE TE EKSPOZITES. THJESHTE EKSPOZITEN E ORGANIZUAN VETEM PER CARIER TE VETEN PERSONALE. KJO ISSHTE NJE TURP QE NUK HARROHET KURR !

MY BRATHER

Weergaven: 25

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden