SHEFQET AVDUSH EMINI - SHOQATA E KRIJUESVE SHQIPTARË TË ARTIT NË MËRGATË

My new painting
2-8-218

SHEFQET AVDUSH EMINI - SHOQATA E KRIJUESVE SHQIPTARË TË ARTIT NË MËRGATË

UNE PERFUNDOVA AKTIVITETIN TIM ME KET SHOQATE ONLINE. JU UROJ PUNE TE MBARE TE GJITH JUVE ARTIST TE NDERUAR ! KA QEN NJE KNAQESI QE ISHIM SE BASHKU DHE NJEHERIT JU FALEMINDERIT PER KOMENTET E JUAJA TE SHUMTA. KESHTU E KAN NJERZIT E DISHEM E TE NGRITUR. KJO DO TE THOT SE NE JEMI ATA QE KONTRIBOJME PER INTERESIN TONE MBAR KOMBETARE.

SUKSESE !

JA QKA JU PENGOJ NJE NUMRI TE ARTISTEVE TAN SHQIPTAR

JA QKA JU PENGOJ NJE NUMRI TE ARTISTEVE TAN SHQIPTAR

 

Weergaven: 190

Het is niet mogelijk op deze blogpost te reageren

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden