De blog van Shefqet (154)

Nga: Artisti Halit Nezaj - Shefqet Avdush Emini miku im artisti i artit te veqant me renome botrore.

Nga: Artisti Halit Nezaj - Shefqet Avdush Emini miku im artisti i artit te veqant me renome botrore.

Nga: Artisti Halit Nezaj

Shefqet Avdush Emini miku im artisti i artit te veqant me renome botrore.…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 5 Oktober 2023 op 5.30 — Geen reacties

Nga: Artisti Halit Nezaj - Shefqet Avdush Emini miku im artisti i artit te veqant me renome botrore.

Nga: Artisti Halit Nezaj - Shefqet Avdush Emini miku im artisti i artit te veqant me renome botrore.

Nga: Artisti Halit Nezaj…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 5 Oktober 2023 op 4.30 — Geen reacties

2.BOTA një artisti t'arrrë qé t'vetët e përbuzin. ))

Qamil Foniqi

,, BOTA" një artisti…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 27 Juni 2023 op 20.58 — Geen reacties

1. Shefqet Avdush Emini, BOTA një artisti t'arrrë qé t'vetët e përbuzin

Qamil Foniqi

,, BOTA" një artisti…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 27 Juni 2023 op 19.12 — Geen reacties

3. Shefqet Avdush Emini, BOTA një artisti t'arrrë qé t'vetët e përbuzin

Qamil Foniqi

,, BOTA" një artisti…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 27 Juni 2023 op 19.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini - Miradije Ramiqi

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 12 Mei 2023 op 6.30 — Geen reacties

ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI - MY PERFORMANCE ALL OVER THE WORLD

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 Mei 2023 op 20.00 — Geen reacties

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT

Faruk Tasholli: Piktori Shefqet Emini pushton botën

E merkure, 23.10.2013, 07:24 PM

PIKTORI NGA KOSOVA PUSHTON QENDRA BOTËRORE TË ARTIT

Nga Faruk Tasholli

Vetëm për pak muaj, piktori kosovar Shefqet Avdush Emini, me artin e tij, merr pjesë në tri qendra botërore të artit, pa llogaritur…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 1 Mei 2023 op 5.00 — Geen reacties

ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI - MY PERFORMANCE ALL OVER THE WORLD

KLIKO MBI FOTO TEKSTI RRITET.…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 28 April 2023 op 3.00 — Geen reacties

Artist SHEFQET AVDUSH EMINI

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 17.43 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI

Mijn…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI ,CERTIFICATE

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA.

WITH MY BEST FRIEND PETER HARGAS

ART MAGAZIN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 20.00 — Geen reacties

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese

 

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese 

 

Krijuesi ynë respektiv, Shefqet Emini, i cili tashmë vepron dhe jeton në Holandë - nuk është artist i rastit, por, në fakt, ai është një…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.30 — Geen reacties

1,Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-2013

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.10 — Geen reacties

Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-20013

QASJE

SADIK KRASNIQI

DREJT RENOMESË BOTËRORE

 

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit)

 

  Njohja personale gjatë një vere shumë të nxehtë para disa vitesh në “Rings” në Prishtinë me Shefqet…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 18.30 — Geen reacties

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

 

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015 , LNPSHA “PEGASI” ALBANIA , SIPAS PËRKATËSISË

Përfundim logjik:

“Viti letrar dhe artistik edhe për krijueset e krijuesët, artistët…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 April 2023 op 17.30 — Geen reacties

1, SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

 …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 9.00 — Geen reacties

Maandarchieven

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden