De blog van Shefqet (158)

1,Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-2013

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.10 — Geen reacties

Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-20013

QASJE

SADIK KRASNIQI

DREJT RENOMESË BOTËRORE

 

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit)

 

  Njohja personale gjatë një vere shumë të nxehtë para disa vitesh në “Rings” në Prishtinë me Shefqet…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 18.30 — Geen reacties

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

 

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015 , LNPSHA “PEGASI” ALBANIA , SIPAS PËRKATËSISË

Përfundim logjik:

“Viti letrar dhe artistik edhe për krijueset e krijuesët, artistët…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 April 2023 op 17.30 — Geen reacties

1, SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

 …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 9.00 — Geen reacties

Critic of Art, Talaat Abdel - Aziz

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.44 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - ART BOOKS AND MY EVENTS IN ART

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.42 — Geen reacties

ARSIM KAJTAZI, KREATIVITETI BRENDA LABIRANTIT, ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE 4-

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 0.12 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 16 Maart 2023 op 14.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE -12

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 Maart 2023 op 8.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 Maart 2023 op 7.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE -11

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 11 Maart 2023 op 22.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE -9

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 11 Maart 2023 op 3.00 — Geen reacties

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

Posted Jan 22, 2019…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 Oktober 2022 op 6.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE, MAP- 7

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 28 December 2021 op 10.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE, MAP- 7

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 1 November 2021 op 13.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI, BIOGRAPHY,CV 2021

Biography:

Shefqet Avdush Emini, an internationally recognized artist. He is an academically educated artist who developed his own style. His own ‘signature’, which made him famous. The list of exhibitions of his artworks in museums and art galleries worldwide is long. Sweden,…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 19 September 2021 op 18.30 — Geen reacties

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden