Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !
Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !
Jam
ë mirënjohës për mbështetjën e juaj miqë të nderuar... !

 

 

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

 

 

 

 

 

Symposiumi ne Russi ne vitin 2013

 

your profile photo

Shefqet Avdush Emini SHOQERIS SONE I DUHEN VETEM NJERZIT E SINQERTE SIQ JENI JU !!! KJO ESHTE E KJARTE QE KATEERI I JUAJ ESHTE I FORTE DHE ME PLOT BESIM NE VETVETEN E KRIMTARIN TENDE ! TE PERSHENDES NGA HOLANDA

Laura Siner Brahimi's profile photo

Laura Siner Brahimi Të jam mirënjohëse për vërtetësinë që e thoni për tiparet e mija. E dua të vërtetë të vërtetën në art ky është njeriu dhe identiteti tij 
Shikoja pikturën e di çfarë bartë në vete 
Jeni i pasur në shpirt dhe me vlera të larta njerëzore Shefqet

 

Comments


Comments

SHABAN MEHMETI

Comments )))

SHABAN MEHMETI

Ky është djali i madh i dajes tim. Shaban Mehmeti ))

Shumë urime Shefqet ...suksese edhe në të ardhmen ! Je ba ambasador i fuqishëm i kulturës dhe artit Shqiptar!!

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

International Art Symposium in Sarajevo Bosnia

Ky është djali i dajes tim, jemi rritur së bashku si femi )))

COMNT NGA ADEM GASHI

COMNT NGA NJAZI QORROLLI

 

 
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KUWAIT

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN CESME, IZMIR, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN KONYA, TURKEY
HOLLAND

VIDEO FROM: SELCIK ELLI ARTIST FROM TURKEY
 

Ky është Afrimi djali i dajes tim profesor i edukates fizike !

 
 

 

 

         

Weergaven: 196

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden