NE DAVIDOVC : ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Shefqetemini

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse !
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari!
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Shefqetemini

Russia 2013

15-1-2017

ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI
1. https://sites.google.com/site/davidovcartist/
2. http://www.dutchmasterpainters.com/index.php/nl/galerij/category/16...
3.http://www.artvipgallery.com/profile/ShefqetAvdushEmini
4.http://www.freewebs.com/shefqetemini/
5.http://hnkforum.ning.com/profiles/blog/list?user=3sahfkl1nnmvh
6.http://museudeartecontemporaneamac.blogspot.nl/2012/10/blog-post.html
7.http://www.artlyst.com/member-articles/intervist-me-artistin-shefqe...
8.http://www.mastersoftoday.com/Genius/Genius_102.htm
9.http://blog.seniorennet.be/shefqetemini/

Weergaven: 224

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden