De blog van Shefqet (105)

Review: Artist Shefqet Avdush Emini

ر الأخ بار

ال رئ ي س ية . 1

ف نون . 2

ال هول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب 01 آلاف ي ورو . 3

آلاف 10 الهول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب

ي ورو

ي ا سر ج ع ي صة

18:52 -ال ثلاث اء، 5 ماي و 5102

ةدهاشم 949

ل و شاهدت إي م ني وهو ي ر سم، ل ن ت ش عر مط ل قا أن ش ي ئا س يخرج من…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 4 April 2017 op 2.30 — Geen reacties

NE DAVIDOVC : ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

https://sq.wikipedia.org/wiki/P%C3%ABrdoruesi_diskutim:Shefqetemini

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !

Nu dojn askend perveq vetvetes !

Egoizmi kishte…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 17 Januari 2017 op 2.00 — Geen reacties

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !

Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !

Jam
ë mirënjohës pë…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 Januari 2017 op 17.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini Guest teacher at the master class academy

Masterclass Shefqet Avdush Emini

Abstract/figuratief/expressionisme


Toelichting


Atelier Filarski is organisator van de…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Faruk Tasholli : PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI INTERNATCIONAL ARTIST PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË ARTIT 2014

 

Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal

PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Biography: Shefet Avdush Emini

INTERNATIONAL ARTIST

Biography:

https://www.shefqetavdushemini.levelofart.com/

http://www.shefqet.exto.nl/

Shefqet Avdush Emini, an internationally…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 1 December 2016 op 4.00 — Geen reacties

MASTERCLASS SCHILDEREN VAN SHEFQET AVDUSH EMINI 21 november 2016

Toegevoegd door Shefqet op 31 Oktober 2016 op 3.00 — Geen reacties

INTERNATIONAL,DAVIDOVC ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI MY PAINTINGS

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 5.00 — Geen reacties

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PERGJEGJEJA ESHTE E KJART : ATYRE JU MUNGON TALENIT DHE NERVI KSIJUES !!!

KESHTU QE NUK JAN NE VETEDIJE SE OPINJONI E SHEF REALITETIN DHE ATA KNAQEN ME TE DUKE MENDUAR SE PO BEJN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 0.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST

2017

2017…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 9 September 2016 op 3.30 — Geen reacties

Artist Biography: Shefqet Avdush Emini

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 30 Augustus 2016 op 11.00 — Geen reacties

Review from Patimat Guseynova Sharuhanova artist. Russia, Dagestan 21-3-2015

This review is translate with google

Is not the creator who is able to give life ....…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 25 Maart 2015 op 10.30 — Geen reacties

Kristaq Shabani: Sipar i madh i artit të pikturimit

18-11-2014…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 19 November 2014 op 9.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini Videos

 

Symposium in Istanbul, Turkey…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 17 November 2014 op 15.30 — Geen reacties

Artist: Shefqet Avdush Emini: Here you can see more

Interlnational Artist

Russia 2013

Konya, Turkey…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 8 November 2014 op 3.30 — Geen reacties

Kristaq Shabani INFORMIM I PRESIDENCES SE LNPSHA "PEGASI” ALBANIA 2014

 

Kristaq Shabani

13 August· …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 19 Augustus 2014 op 8.00 — Geen reacties

Faruk Tasholli : PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË ARTIT

 

Bota Sot 2012

Nga Kosova në atdheun e Rembrandit, e prej aty, në galeritë më me nam të botës

Faruk Tasholli

Intervistë me artistin Shefqet Avdush Emini…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 12 Augustus 2014 op 4.00 — Geen reacties

Review Erjola Azizolli 2013

                                                                                                                                                                                                                                                                                 

    …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 5 Mei 2014 op 2.00 — Geen reacties

Masterclass: Op zondag 23 februari 2014

Masterclass

Op zondag 23 februari 2014 geef ik masterclass schilderen.

Tijd 09.00 tot 16.00uur

Locatie Arnhem (het adres volgt later nog)

Prijs € 100, incl. lunch.

Je brengt je eigen materiaal mee, papier, acryl en…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 December 2013 op 2.30 — Geen reacties

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2021   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden