SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE 2023

ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI - MY PERFORMANCE ALL OVER THE WORLD

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 28 April 2023 op 3.00 — Geen reacties

NGA POET SADIK KRASNIQI VARIACIONET E NGJYRAVE SI METAFORIKË, ARTIS...

SADIK KRASNIQI…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 25 April 2023 op 23.00 — Geen reacties

ARTIST VELI MORINA,NJE RREFIM PER SHOKUN TIM SHEFQET AVDUSH EMINI,V...

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 25 April 2023 op 2.30 — Geen reacties

Artist SHEFQET AVDUSH EMINI

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 17.43 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI ,CERTIFICATE

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA.

WITH MY BEST FRIEND PETER HARGAS

ART MAGAZIN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 20.00 — Geen reacties

Sadik Krasniqi - Shefqet Avdush Emini

         

   …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 19.30 — Geen reacties

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese 

Krijuesi ynë respektiv, Shefqet Emini, i cili tashmë vepron dhe jeton në Holandë - nuk është artist i rastit, por, në fakt, ai është një…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.30 — Geen reacties

1,Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-2013

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.10 — Geen reacties

Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-20013

QASJE

SADIK KRASNIQI

DREJT RENOMESË BOTËRORE

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit)

 

1, SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

 …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 9.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 9

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 7.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 8

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 7.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 6LOUVRE,PARIS…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 6.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 6

Mannheim,Galeri Bohner,Gjermani 2010…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 6.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 5

Open Lane Poetry Anthology

International Art Symposium in Prishtina, Kosovo…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 6.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI 4


Weergaven: 38

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2023   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden