Blog van Shefqet – Archief April 2023 (19)

ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI - MY PERFORMANCE ALL OVER THE WORLD

KLIKO MBI FOTO TEKSTI RRITET.…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 28 April 2023 op 3.00 — Geen reacties

Artist Veli Morina, Nje rrefim per shokun tim Shefqet Avdush Eminin

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 17.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI

Mijn…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI ,CERTIFICATE

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA.

WITH MY BEST FRIEND PETER HARGAS

ART MAGAZIN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 20.00 — Geen reacties

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese

 

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese 

 

Krijuesi ynë respektiv, Shefqet Emini, i cili tashmë vepron dhe jeton në Holandë - nuk është artist i rastit, por, në fakt, ai është një…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.30 — Geen reacties

1,Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-2013

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.10 — Geen reacties

Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-20013

QASJE

SADIK KRASNIQI

DREJT RENOMESË BOTËRORE

 

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit)

 

  Njohja personale gjatë një vere shumë të nxehtë para disa vitesh në “Rings” në Prishtinë me Shefqet…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 18.30 — Geen reacties

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

 

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015 , LNPSHA “PEGASI” ALBANIA , SIPAS PËRKATËSISË

Përfundim logjik:

“Viti letrar dhe artistik edhe për krijueset e krijuesët, artistët…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 April 2023 op 17.30 — Geen reacties

1, SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

 …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 9.00 — Geen reacties

Critic of Art, Talaat Abdel - Aziz

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.44 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - ART BOOKS AND MY EVENTS IN ART

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.42 — Geen reacties

ARSIM KAJTAZI, KREATIVITETI BRENDA LABIRANTIT, ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE 4-

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 0.12 — Geen reacties

Maandarchieven

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden