De blog van Shefqet (94)

SHEFQET AVDUSH EMINI - UNE JAM VETEM AMBICIOZ NE PLANIN E KRIJIMIT

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

Alkimia pikturale

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - KREATIVITETI MBRENDA LABIRINTIT

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 15.00 — Geen reacties

Artistet tan neper bote: Shefqet Avdush Emini

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Piktori Shefqet Avdush Emini merr pjes ne dy ekspozita kolektive

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Nga Kosova ne atedheun e Rembrandit

Toegevoegd door Shefqet op 7 April 2017 op 14.30 — Geen reacties

Review: Artist Shefqet Avdush Emini

ر الأخ بار

ال رئ ي س ية . 1

ف نون . 2

ال هول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب 01 آلاف ي ورو . 3

آلاف 10 الهول ندي إي م ني.. ي لهو ث م ي ب يع ل وح ته ب

ي ورو

ي ا سر ج ع ي صة

18:52 -ال ثلاث اء، 5 ماي و 5102

ةدهاشم 949

ل و شاهدت إي م ني وهو ي ر سم، ل ن ت ش عر مط ل قا أن ش ي ئا س يخرج من

هذا ال ف…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 4 April 2017 op 2.30 — Geen reacties

NE DAVIDOVC : ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 17 Januari 2017 op 2.00 — Geen reacties

Artist Shefqet Avdush Emini - NEWS: Recensie of my artwork

THANK YOU FOR COMMENTS FROM ALL OF YOU !

Faleminderit për komentet nga të gjithë ju !

Jam
ë mirënjohës pë…
Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 Januari 2017 op 17.00 — Geen reacties

Shefqet Avdush Emini Guest teacher at the master class academy

Masterclass Shefqet Avdush Emini

Abstract/figuratief/expressionisme


Toelichting


Atelier Filarski is organisator van de masterclass …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Faruk Tasholli : PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI INTERNATCIONAL ARTIST PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË ARTIT 2014

 

Piktura e cila mbeti ne koleksionin permanent te Museut Modern ne Estremoz,Portugal

PIKTORI SHEFQET AVDUSH EMINI PUSHTON MUZETË BOTËRORË TË…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

INTERNATIONAL ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINIKETU KAM LIN DHE KETU DO TE VDES…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI MY PAINTINGS

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 2 December 2016 op 2.30 — Geen reacties

Biography: Shefet Avdush Emini

INTERNATIONAL ARTIST

Biography:

https://www.shefqetavdushemini.levelofart.com/

http://www.shefqet.exto.nl/

Shefqet Avdush Emini, an internationally recognized…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 1 December 2016 op 4.00 — Geen reacties

MASTERCLASS SCHILDEREN VAN SHEFQET AVDUSH EMINI 21 november 2016

Toegevoegd door Shefqet op 31 Oktober 2016 op 3.00 — Geen reacties

INTERNATIONAL,DAVIDOVC ARTIST: SHEFQET AVDUSH EMINI MY PAINTINGS

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 5.00 — Geen reacties

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PSE ANTITALENTET BEJN VJEDHE NE KRIMTARIN PROFESIONALE... DHE EMITOJN KOLEGET E VET NE SHPREHJE TE NDYSHME ?

PERGJEGJEJA ESHTE E KJART : ATYRE JU MUNGON TALENIT DHE NERVI KSIJUES !!!

KESHTU QE NUK JAN NE VETEDIJE SE OPINJONI E SHEF REALITETIN DHE ATA KNAQEN ME TE DUKE MENDUAR SE PO BEJN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 September 2016 op 0.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - INTERNATIONAL DAVIDOVC ARTIST

2017

2017…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 9 September 2016 op 3.30 — Geen reacties

Artist Biography: Shefqet Avdush Emini

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 30 Augustus 2016 op 11.00 — Geen reacties

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2019   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden