Blogbijdragen April 2023 (19)

ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI - MY PERFORMANCE ALL OVER THE WORLD

KLIKO MBI FOTO TEKSTI RRITET.…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 28 April 2023 op 3.00 — Geen reacties

Artist Veli Morina, Nje rrefim per shokun tim Shefqet Avdush Eminin

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 17.30 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI

Mijn…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 24 April 2023 op 15.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI ,CERTIFICATE

INTERNATIONAL ART SYMPOSIUM IN SLOVAKIA.

WITH MY BEST FRIEND PETER HARGAS

ART MAGAZIN…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 23 April 2023 op 20.00 — Geen reacties

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese

 

Remzi Limani: Artisti me vlera të dëshmuara krijuese 

 

Krijuesi ynë respektiv, Shefqet Emini, i cili tashmë vepron dhe jeton në Holandë - nuk është artist i rastit, por, në fakt, ai është një…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.30 — Geen reacties

1,Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-2013

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 20.10 — Geen reacties

Shkruar nga Sadik Krasniqi poeti brilant. 22-4-20013

QASJE

SADIK KRASNIQI

DREJT RENOMESË BOTËRORE

 

(Për pikturat dhe portretet e Shefqet Avdush Eminit)

 

  Njohja personale gjatë një vere shumë të nxehtë para disa vitesh në “Rings” në Prishtinë me Shefqet…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 22 April 2023 op 18.30 — Geen reacties

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015

 

FITUESIT KREATIVË NGA 45 VENDE TË BOTËS PЁR VITIN 2015 , LNPSHA “PEGASI” ALBANIA , SIPAS PËRKATËSISË

Përfundim logjik:

“Viti letrar dhe artistik edhe për krijueset e krijuesët, artistët…

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 14 April 2023 op 17.30 — Geen reacties

1, SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE

 …

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 10 April 2023 op 9.00 — Geen reacties

Critic of Art, Talaat Abdel - Aziz

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.44 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI - ART BOOKS AND MY EVENTS IN ART

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.42 — Geen reacties

ARSIM KAJTAZI, KREATIVITETI BRENDA LABIRANTIT, ARTIST SHEFQET AVDUSH EMINI

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 1.00 — Geen reacties

SHEFQET AVDUSH EMINI CERTIFICATE 4-

Doorgaan

Toegevoegd door Shefqet op 3 April 2023 op 0.12 — Geen reacties

Blogteksten Op Hoofdpagina

Maandarchieven

2024

2023

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

1996

HNKF heeft nu een besloten groep op Linkedin. Meld je aan!

© 2024   Gemaakt door hnkf.   Verzorgd door

Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden